FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Κοντά σε Τσουκαλά-Την Δευτέρα η έναρξη

Ημερομηνία: 09-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

Proinisports@gmail.com

Την προσεχή Δευτέρα 12 Αυγούστου στις 5μ.μ. στο Στάδιο Γαστούνης είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας του Αίαντα. Η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή θα ξεκινήσει να δουλεύει στο γήπεδο, ώστε να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, με στόχο να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται και- ει δυνατόν – να διεκδικήσει την είσοδο στα πλέι-οφ. Άλλωστε ο «Άγιαξ» έχει ενισχυθεί με αρκετούς πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όπως οι Γιώργος Σταθάτος, Γιώργος Μπουρούκης, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Σπύρος Χριστοφοράτος, Μάριος Τσίτσος, Ανδρέας Ηλιάκης, Παναγιώτης Αντύπας και ο 16χρονος ταλαντούχος μέσος Τάσος Γερασιμόπουλος. Παράλληλα, έχουν ανανεώσει οι Τάσος Γκίνης, Θανάσης Παναγιωτόπουλος, Χάρης Πανόπουλος και Πάνος Γιούλης.

Κοντά σε Τσουκαλά

Θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφές από τους «ερυθρόλευκους», ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Μάλιστα, ο Αίας είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στην απόκτηση του Πέτρου Τσουκαλά, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στη Δόξα Ν.Μ. υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Παπουτσή. Άλλη μια δυνατή μεταγραφή στα σκαριά για τον Αίαντα με έναν πολύ ποιοτικό μεσοεπιθετικό, που δημιουργεί και σκοράρει. Την περασμένη σεζόν σκόραρε 5 γκολ σε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Τέλος, θα αποκτηθεί κι ένας παίκτης για την αριστερή πλευρά.

Εξάλλου, το Σάββατο 10 Αυγούστου, ο Αίας διοργανώνει μουσική εκδήλωση στο γήπεδο Παλαιοχωρίου με είσοδο 5 ευρώ, για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου και προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας να προσέλθουν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί, ενισχύοντας παράλληλα τον «Άγιαξ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot