FOLLOW US: facebook twitter

Αrt Of Speed: Γεμάτο Σαββατοκύριακο

Ημερομηνία: 20-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο χάρτης του TRC

 

Στον 3ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift θα συμμετάσχει ο Νίκος Τσέλος με το Mazda Rx8, o oποίος θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην πίστα του Ν. Ρύσιου, μια πίστα που έχει ξανατρέξει ο Τσέλος στο παρελθόν αλλά θα είναι η πρώτη φορά με το Mazda Rx8.

Ο Τσέλος βρίσκεται στην 3η θέση της Γενική κατάταξης του πρωταθλήματος και θέλει μια καλή θέση για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.  Επίσης,  στην 15η Ανάβαση Κύμης θα συμμετάσχει ο Νίκος Φιφλης με το Toyota Yaris στην κατηγορία Α5, για το 3ο αγώνα του Παν. Πρωταθληματος Αναβάσεων, που θα διεξαχθεί στη γνωστή διαδρομή από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης.

O αγώνας TRC

Όσο αφορά το ΤRC,  σήμερα θα πραγματοποιηθεί ο Τεχνικός Έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων τα οποία θα συμμετάσχουν αύριο Κυριακή στον αγώνα στο Γρύλλο. Ο Τεχνικός έλεγχος θα γίνει στην είσοδο της Κρέστενας στο πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ (Δημόπουλος Αντ.) και ώρα 17:00 έως 19:00. Την Κυριακή ο αγώνας ξεκινάει στις 10:00 και αναμένεται οι θεατές που θα βρεθούν στο Γρύλλο να τον απολαύσουν, λόγω και τις ιδιαίτερης χάραξης της διαδρομής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot