FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DEDALOS SECURITY-Φαβορί στο… σπίτι τους

Ημερομηνία: 21-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα στη μεγάλη κατηγορία

Διεξάγεται σήμερα στις 3μ.μ. η 15η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας και οι τέσσερις πρώτες της βαθμολογίας, που μάχονται για ένα καλό πλασάρισμα ενόψει των πλέι-οφ, αγωνίζονται στην έδρα τους και είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για να συνεχίσουν το φετινό μαραθώνιο με νίκη. Ο πρωτοπόρος Πανηλειακός έχει την πιο εύκολη αποστολή εν συγκρίσει με τις υπόλοιπες τρεις καθώς αντιμετωπίζει στο δημοτικό στάδιο Πύργου τον προτελευταίο της βαθμολογίας Κεραυνό Χειμαδιού και παρά τις απουσίες αναμένεται να επιστρέψει στα τρίποντα, μετά την ήττα στη Μανολάδα. Ο δεύτερος Ξενοφών, που πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από το Επιτάλιο, φιλοξενεί τον Ατρόμητο Καβασίλων του Θοδωρή Ανδριόπουλου, που την περασμένη Κυριακή επέστρεψε στις νίκες μετά από οχτώ αγωνιστικές. Η Νίκη Τραγανού, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση (9 νίκες-1 ισοπαλία στους δέκα τελευταίους αγώνες), κοντράρεται με το μαχητικό Χάβαρι (έχει μόλις δύο ήττες μακριά από την έδρα του) και τέλος το πιο δύσκολο έργο φαίνεται να έχει η εξαιρετική φέτος Δόξα Ν.Μανολάδας (10 νίκες-2 ισοπαλίες στα τελευταία 12 ματς) καθώς θα  βρεθεί αντίπαλος με τον Ηλειακό Λεχαινών,  μια ομάδα που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και δεν αποτελεί ευκαταφρόνητο αντίπαλο.

Μάχες στην ουρά

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, θα γίνουν μεγάλες μάχες σε τέσσερα γήπεδα καθώς οι διαφορές των ομάδων είναι απειροελάχιστες. Συγκεκριμένα, στο Κουρτέσι ο… ντεφορμέ ΑΠΟΚ θα φιλοξενήσει την γειτονική Προοδευτική, που έχει να καμαρώνει για το γεγονός ότι έσπασε το αήττητο του Πανηλειακού και ο Ηλειακός Βαρθολομιού, μετά το μεγάλο διπλό στο Κουρτέσι, περιμένει τον διψασμένο για βαθμούς Αλφειό. Στο Λαντζόι ο Ενιπέας ψάχνει την… αναγέννηση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων και τέλος ο ιδιαίτερα ανταγωνιστικός Εθνικός Αμπελοκάμπου με τον Βαρουξή στην τεχνική ηγεσία, υποδέχεται τη νεανική αλλά μαχητική Θύελλα, που με τον Τομαρόπουλο στον πάγκο έχει μετατραπεί σε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον Αίαντα, που δεν παραδίδει τα όπλα,  να αντιμετωπίζει τον άτυχο φέτος Κένταυρο Μαγούλας, ο οποίος στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει χάσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στις καθυστερήσεις.

Α1 DEDALOS SECURITY

Το πρόγραμμα

Ώρα 3μ.μ.

Πανηλειακός-Κεραυνός Χ.

Ξενοφών-Ατρόμητος Κ.

Νίκη Τρ.-Χάβαρι

Δόξα Ν.Μ.-Ηλειακός Λ.

Ηλειακός Β.-Αλφειός  

Κουρτέσι-Προοδευτική

Ενιπέας-Ολυμπιακός Σ.

Εθνικός Αμπ.-Θύελλα

Αίας-Κένταυρος Μ.

Η βαθμολογία

(Σε 14 αγώνες)

Πανηλειακός     39   (41-5)

Ξενοφών   34  (27-10)

Δόξα Ν.Μ.  32  (27-7)

Νίκη Τραγανού 32   (27-10)

——————————————

Ηλειακός Λεχ. 22  (17-13)

Προοδευτική 22   (17-18)

Εθνικός Αμπελ.  20   (22-27)

Ηλειακός Βαρθ. 20  (24-28)

Ολυμπιακός Σαβ. 19  (12-13)

Χάβαρι   16  (17-19)

Ατρόμητος Καβ. 16  (11-17)

Κουρτέσι  15  (12-20)

Κένταυρος Μαγ. 14  (20-22)

Ενιπέας     14  (16-21)

Θύελλα    14    (12-18)

Αλφειός    11  (9-16)

——————————————

Κεραυνός Χειμ.   8  (12-31)

Αίας Γαστ.    2  (9-33)

Ανακοίνωση Πανηλειακού
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στον αγώνα με τον Κεραυνό Χειμαδιού θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του θανόντος Βεργόπουλου Γεωργίου, ο οποίος την δεκαετία του ’90 διετέλεσε Πρόεδρος του συλλόγου. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα θα δοθεί από την ομάδα μας στην οικογένεια του Διονυσίου Μπουλούμπαση, αναμνηστική πλακέτα τιμώντας τη μνήμη του. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί και στις δύο ομάδες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot