FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Συνάντηση με το Δήμαρχο Ήλιδας

Ημερομηνία: 28-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”69709″ img_size=”full”][vc_column_text]Σε άριστο κλίμα έγινε σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση των εκπροσώπων του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας & Αστέρια Αμαλιάδας με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Παρόντες στη συνάντηση αυτή πέραν του Δημάρχου ήταν ο πρόεδρος του ΗΛΕΙΟΥ κ. Αλέξης Μανωλόπουλος και οι Βασίλης Νιπεργιάλης, Δημήτρης Πέππας, Βαγγέλης Κιούφης, Διονύσης Πυλαρινός.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων, αφού ευχαρίστησαν για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Ήλιδας, ενημέρωσαν ότι τακτοποίησαν όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που είχαν αναλάβει απέναντι στο ιδιωτικό συμφωνητικό χρήσης του γηπέδου. Μετά από αυτό ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος για τη νέα σεζόν, με τον Δήμαρχο Ήλιδας να αναπτύσσει και αυτός το πλάνο του και το όραμά του για το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.

Τα σωματεία Α.Σ.Σ Αμαλιάδας και Αστέρια Αμαλιάδας δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να κάνουν άριστη χρήση των εγκαταστάσεων και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον κ. Χριστοδουλόπουλο στο γήπεδο, όπου φέτος έχουν άκρως πρωταγωνιστικούς στόχους.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot