FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ. Κινεζ. Πολεμ. Τεχνών Πύργου: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Λύγκας

Ημερομηνία: 31-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28437″ img_size=”full”][vc_column_text]Ευρωπαϊκό ραντεβού είχε η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ. Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου στο 4ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Wushu-Kungfu στην Γεωργία και συγκεκριμένα στην Τιφλίδα στις 14 με 21 Μαΐου. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 27 χώρες με πάνω από 800 αθλητές/τριες.

Η ομάδα του πυργιώτικου συλλόγου ταξίδεψε με 3 αθλητές, τους Λύγκα Στυλιανό, Κακαλή Αγγελική και τον πιο μικρό αθλητή της εθνικής μας ομάδας τον Κούκο Αναστάσιο (9 ετών) καθώς και με τον εθνικό προπονητή Σταματόπουλο Γρηγόρη. Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ. Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου η κατάκτηση των 2 ασημένιων μεταλλίων από τον Στέλιο Λύγκα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί η εξαιρετική εμφάνιση του Κούκου Αναστάσιου, που κατέκτησε την 5η θέση στα γυμνά χέρια, την 6η θέση στα κοντά όπλα και την 8η θέση στα μακριά όπλα.

Συγχαρητήρια και στους 3 αθλητές μας! Όπως επίσης συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική αποστολή γι’ αυτήν την επιτυχία, στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, τους κριτές μας και στους προπονητές όλων των συλλόγων.

* Ο Α.Σ. Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου βρίσκεται στην οδό  Δραγατσανίου 21 , Κυκλικός Κόμβος Λάπατο. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948890130 , 2621400697. Email: greg-stamat@hotmail.com , kungfupyrgos@gmail.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot