FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: «Μείναμε ενωμένοι…»

Ημερομηνία: 24-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η διοίκηση του Α.Ο. Ξενοφών εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας, τους χορηγούς, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη φετινή προσπάθεια.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τελειώνοντας τα μπαράζ ανόδου για μας, τελείωσε και η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση σ’ όλους μας, φιλάθλους, προπονητή, παίκτες, διοίκηση.

Στη διάρκεια της χρονιάς μείναμε ενωμένοι όλοι, με τις χαρές, τις πίκρες μας (στα λίγα άτυχα αποτελέσματα), μείναμε «ομάδα» και παρά τις αποχωρήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή τραυματισμών βασικών παικτών, ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος.

Αυτό ήταν και η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση για μας, γιατί στα τελευταία παιχνίδια «γύρισαν» να βοηθήσουν την ομάδα παίκτες που είχαν «σταματήσει» (αλλά δεν έφυγαν ποτέ), ο Κουτσογιαννάκης Πάνος, ο Μιχαλόπουλος Γιώργος, ο Κωστόπουλος Γιώργος, με αποκορύφωμα στα μπαράζ ο Ζαπάντης ο Άγγελος και ο Σταύρος στο τελευταίο παιχνίδι, που έχουν σταματήσει τρία χρόνια. (Ειδική μνεία και για τον Δημάκη τον Πάνο που γύρισε τα Χριστούγεννα και βοήθησε τα μέγιστα).

Ευχαριστούμε λοιπόν σαν διοίκηση πρώτα τους «ULTRAS», τον κόσμο της Κρέστενας και όχι μόνο, ακόμα μια φορά τους χορηγούς, τον προπονητή μας Ντίνο Παναγιωτακόπουλο για τη μεγάλη επιτυχημένη προσπάθεια όλη την πρώτη του χρονιά και πιο πολύ τους παίκτες μας που ήταν συνεπείς σε όλα τους. Όχι μόνο τους «ντόπιους» που αγωνίζονται σχεδόν αφιλοκερδώς (Κουτσογιαννάκης Τάσος, Μυλωνάς, Πλατανίτης, Ζαπάντης Αχιλλ.) αλλά και τα άλλα παιδιά, Κουτρουμπής, Αναμουρλίδης, Δαβουρλής, Ντέγιαν, Πάρης, Αλεξόπουλος, Μπάρκας, που με τη μεγάλη ποιότητα και προσφορά τους κρατάνε την ομάδα στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας, χωρίς να είναι μόνο η οικονομική ανταμοιβή το κίνητρό τους.

Όλο αυτό το κλίμα οικογένειας ήταν που «ντοπάρισε» τους παίκτες ώστε να παίξουν τρία παιχνίδια των μπαράζ με τον Πανηλειακό σε 7 μέρες, οι ίδιοι 11 με δύο-τρεις αλλαγές και να τερματίσουμε με το κεφάλι ψηλά τις υποχρεώσεις… Για όλα αυτά ευχαριστούμε όλους ακόμα μια φορά και αισθανόμαστε περήφανοι.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot