FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Αρνητικός για την Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 01-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ε.Π.Ο. για συμμετοχή στη νέα Γ΄ Εθνική

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Η Ε.Π.Ο. έστειλε πρόσκληση για συμμετοχή στη νέα Γ΄ Εθνική σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν τον Μάιο στα μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ και μια εξ αυτών ήταν και ο Ξενοφών που πήρε την 6η θέση στον 5ο όμιλο των μπαράζ. Η Διοίκηση του Α.Ο. Ξενοφών αποφάσισε να μην αποδεχτεί θέση στη νέα Γ΄ Εθνική καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε η ομάδα να πάρει μέρος σε ένα πρωτάθλημα με πολλά και δυσβάσταχτα έξοδα, ελέω και των πολλών μακρινών και συνάμα δαπανηρών ταξιδιών. Και το κυριότερο, αρκετοί παίκτες έχουν αποχωρήσει έχοντας φτάσει τέλος Ιουλίου και η αργοπορημένη αυτή πρόταση της ΕΠΟ δεν ήταν δυνατό να γίνει αποδεκτή. Όπως αρνητικά απάντησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ατρόμητος Πατρών, ο Παλληξουριακός και η Θύελλα Αμπελοκήπων, που ήταν επίσης στον 5ο όμιλο.

Ως εκ τούτου, ο Α.Ο. Ξενοφών θα πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ηλείας και χτίζεται γι’ αυτή την διοργάνωση, ώστε να κάνει μια καλή πορεία στο μεγάλο ηλειακό πρωτάθλημα. 

Από κει και πέρα, ο Ξενοφών, με τον Σταύρο Μεντή στην τεχνική ηγεσία, επανδρώνει σταδιακά το ρόστερ του. Όπως έχουμε γράψει, έχουν ανανεώσει οι Μπακατσέλος, Καπετανάκης, Κολόκας, Σκοζάι, Αστερόπουλος, Γκότσης, Φερεκίδης, Αποστολάκος.

Από πλευράς μεταγραφών έχει αποκτηθεί μέχρι στιγμής ο 18χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Φώτης Φωτόπουλος από τον Διγενή Χαριάς, ο οποίος την περασμένη σεζόν πέτυχε 14 γκολ σε 22 συμμετοχές με τη φανέλα του Διγενή στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.

Και θα ακολουθήσουν κι άλλες ανανεώσεις και μεταγραφές το επόμενο δεκαήμερο μέχρι να ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα.

Φωτο: Βαγγέλης Δημητρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot