FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Μακρίσια-Ενιπέας 1-0: Έδειξε τα δόντια του!

Ημερομηνία: 25-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40174″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Α.Ο. Μακρισίων παρότι νεοφώτιστος θα βάλει δύσκολα ακόμα και στις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό έκανε και το Σάββατο κόντρα στον Ενιπέα, εντός έδρας. Τον νίκησε 1-0 με γκολ του Μούτσου στο 55΄, μπροστά σε 300 περίπου ένθερμους υποστηριχτές του. Η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα είχε την εδαφική υπεροχή αλλά αυτή του Άρη Ρουμελιώτη είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Τσάμπρα. Και όποτε χρειάστηκε, όπως στο  25΄ σε σουτ του Τριανταφύλλη και στο 35΄ σε κεφαλιά του Βαγγόπουλου, ο έμπειρος γκολκίπερ στάθηκε στο ύψος του.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58΄ ο Α.Ο.Μ. βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μάζης πέρασε από αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο Άγγελος Μούτσος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ο Ενιπέας προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Α.Ο.Μ., ο οποίος στο 70΄ λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 με κεφαλιά του Μούτσου (άουτ).

 

Μακρίσια: Τσάμπρας, Γ. Ηλιόπουλος (70΄ Αντύπας), Φ. Ηλιόπουλος, Διονυσόπουλος, Τσίτσος, Μπαλαούρας, Μούτσος, Καββαθάς (90΄+ Κύτταρης), Σταματελάτος, Μάζης (90΄+ Δεσύλλας), Μπατζάκας (88΄ Πετρόπουλος).

 

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος (70΄ Γκουβέρος), Δαλαβούρας, Κωτσάκης, Δ. Τσίκληρας, Δαβουρλής, Γκρίλλας, Παπαγεωργίου (80΄ Καραχάλιος), Τσαντίλης, Τριανταφύλλης, Γαλανόπουλος (65΄ Π. Τσίγκρηλας).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot