FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.: Ανακοίνωση για τον 1ο Αγώνα Motocross Ν. Ελλάδας 

Ημερομηνία: 09-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38646″ img_size=”full”][vc_column_text]Το Α.Σ. Α.Ο.Λ.Μ.Ο. θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που μας έδειξαν εμπιστοσύνη και μας στήριξαν με την συμμετοχή τους στον 1ο Αγώνα Motocross Ν. Ελλάδας.

Ευχαριστούμε θερμά το Α.Σ. Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης, το Α.Σ. ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. και το Α.Σ. ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία, την Εθελοντική Οργάνωση Rommel με έδρα την Κρέστενα Ηλείας, που είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε μας προσπάθεια με ιδιαίτερο επαγγελματισμό και καίριες επεμβάσεις, τους ιατρούς Παναγούλια Πολυζώη και Σωτηρόπουλος Βασίλειος

Ευχαριστούμε τους κριτές του αγώνα και όλους του ανθρώπους που συνέβαλαν με την εθελοντική τους προσφορά για την διεκπεραίωση του αγώνα και ιδιαίτερα τον Λάμπρο Τσακριλή που απαθανατίζει κάθε φόρα τις στιγμές έντασης και θεάματος μέσα από τον καλλιτεχνικό του φακό!

Αξιοσημείωτη ήταν η στήριξη κυρίως του προέδρου της Τ.Κ. Πλατάνου κ. Γιώργου Φράγκου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Οργανισμών, (Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, Αστυνομικό Τμήμα Πελοπίου, Τ.Ο.Ε.Β. Πελοπίου) του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας αλλά και της όλης εμπορικής τοπικής κοινωνίας τόσο της Αρχαίας Ολυμπίας, όσο και της ευρύτερης περιοχής του Πύργου.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους (αθλητές και θεατές) που στήριξαν την «κίνηση βοηθείας» προς τον συναθλητή μας Στέργιο Κατσογρεσάκη και καταφέραμε να μαζέψουμε ένα ικανοποιητικό για τις μέρες μας χρηματικό ποσό, πιστεύοντας πως και εμείς με την σειρά μας και με την κίνηση αυτή συμβάλουμε στον «γολγοθά» που διανύει τους τελευταίους μήνες ο συναθλητής μας Στέργιος.

Η κίνηση αυτή δείχνει πως το motocross εκτός από άθλημα είναι και μια σφιχτή αγκαλιά μιας μεγάλης οικογένειας.

Και πάλι σας ευχαριστούμε.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot