FOLLOW US: facebook twitter

Έως την Παρασκευή η υποβολή ενστάσεων για τις θέσεις σε παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ

Ημερομηνία: 08-08-2024 | Συντάκτης:

Δυνατότητα υποβολής ενστάσεων και συμπλήρωσης της αίτησης με επιπλέον δικαιολογητικά θα έχουν  έως και την Παρασκευή 9/8 οι γονείς που έχουν υποβάλει αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ της περιόδου 2024- 2025.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας, ο πρώτος έλεγχος και επεξεργασία των αιτήσεων ολοκληρώθηκε και καταρτίστηκαν οι προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων ανά περιφέρεια και περιφερειακή ενότητα. Οι αιτούντες μπορούν με τη χρήση των κωδικών taxisnet να δουν αν ο φάκελός της αίτησής τους κρίθηκε πλήρης ή ελλιπής. Η διαδικασία προβλέπει την υποβολή ενστάσεων και συμπλήρωσης δικαιολογητικών ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχει οριστικοποιηθεί η αίτησή τους.

Η υποβολή των ενστάσεων επί των προσωρινών πινάκων αποτελεσμάτων και κατά περίπτωση, δικαιολογητικών γίνεται μόνο μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε) www.eetaa.gr, https://aitisi24.eetaa.gr/aitisi/landing. Οι οριστικοί πίνακες των αποτελεσμάτων θα εκδοθούν στις 14/8/2024.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot