FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.- Χάβαρι 4-2: Έχει σφυγμό ο Ηλειακός!

Ημερομηνία: 15-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής. Νίκησε χθες στο γήπεδο Γαστούνης 4-2 το Χάβαρι και πλέον όλα θα κριθούν την επόμενη Κυριακή στην έδρα των μελανόλευκων. Εκεί η ομάδα του Λύσανδρου Τζαβάρα θέλει ένα βαθμό και αυτή του Μιχάλη Καλαρίτη, μόνο νίκη.Ο Ηλειακός Βαρθολομιού μπήκε δυνατά στο ματς και στο 15΄ ο Καλλιβωκάς με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 32΄ όμως το Χάβαρι ισοφάρισε με τον Ραυτόπουλο να κερδίζει τις κόντρες και να σκοράρει από κοντά.

Στο 42΄ ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά για το 1-2.Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48΄η ομάδα του Λύσανδρου Τζαβάρα κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κώστας Ρούνης (1-2). Στο 68΄ οι παίκτες του Μιχάλη Καλαρίτη ισοφάρισαν. Ο Ράλλης σούταρε, ο Ρούνης απέκρουσε για να έρθει ο Μπακογιάννης και να νικήσει τον γκολκίπερ των μελανόλευκων. Στο 81΄ έγινε η ανατροπή του σκορ για τον Ηλειακό. Ο Γκίνης εκτέλεσε φάουλ και ο Καμαρινός στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 87΄ ο Μαγκαφάς σούταρε άουτ σε κενή εστία και στις καθυστερήσεις ο Γκίνης διαμόρφωσε το τελικό 4-2, μετά από πάσα του Μαγκαφά. Έτσι, οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Κυριακή!

Ηλειακός Β.: Βύτανος, Βούτος (78΄ Βαγγελάκος), Μπακογιάννης (90΄+ Ζωγόπουλος), Πουλής, Σακκάτος, Γκίνης, Κωνσταντακόπουλος, Καραγιάννης (65΄ Μαγκαφάς), Ράλλης, Καρατζανίδης, Καλλιβωκάς.

Χάβαρι: Π. Ρούνης, Ζώντος, Σαφαρής, Κοκκώνης (84΄ Σπυρόπουλος), Κ. Ρουνης, Καμαρινός, Ραυτόπουλος (78΄
Μαρίτσας), Κυριαζής, Καραπάνος, Δόσης (22΄ λ.τρ. Ανδριόπουλος), Μπατζακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot