FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» στα 39 της χρόνια η χαμογελαστή γυμνάστρια Βασιλική Γιαννικοπούλου

Ημερομηνία: 31-07-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34513″ img_size=”full”][vc_column_text]Κηδεύτηκε χθες πάνδημα στο Καταράχι Πύργου

Ήταν μόλις 39… χαμογελαστή όμορφη, ευγενική… Κι όλα της τα προτερήματα τα ζήλεψε ο Θεός και την πήρε δίπλα του ως άγγελο. Στερώντας την από την οικογένειά της, τον σύζυγό και την κόρη της. Τόσο πρόωρα, τόσο άδικα, τόσο ξαφνικά.

Η Βασιλική Γιαννικοπούλου – Μπαλάσκα, έφυγε προχθες τα ξημερώματα από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά τους πολυάριθμούς φίλους και φίλες της και σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα του Πύργου.

Η γυμνάστρια που υπηρετούσε την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έχασε τη πολύμηνη μάχη που έδινε με τον καρκίνο και άφησε πίσω το λαμπερό της χαμόγελο και όσα καλά θα έχουν να θυμούνται οι άνθρωποι που την γνώρισαν.

Παντρεμένη με τον οικονομολόγο Βασίλη Μπαλάσκα έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 5χρονη σήμερα Μαρία τους, που ίσως ακόμα δεν έχει καταλάβει το χαμό της μανούλας της. Η Βασιλική ήταν κόρη του συνταξιούχου υπαλλήλου της Ν.Α. Ηλείας Δημήτρης Γιαννικόπουλου και της Παναγιώτας, είχε δύο αδερφές, τη Σοφία και τη Χρυσούλα.

Η κηδεία της έγινε χθες το πρωί στον κατάμεστο από κόσμο Ιερό Ναό Αγ. Μαρίνας στο Καταράχι, όπου μέσα σε κλίμα ανείπωτης θλίψης και πόνου, η οικογένειά της, φίλοι γνωστοί και συνάδελφοί της εκπαιδευτικοί την αποχαιρέτισαν με δάκρυα στα μάτια κι ένα λουλούδι, μη θέλοντας να πιστέψουν ότι αυτό γλυκό και χαρούμενο κορίτσι δεν θα είναι πια ανάμεσά τους.

Η Πρωινή εκφράζει τα θερμά ειλικρινή συλλυπητήριά της, στην οικογένειά της.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot