FOLLOW US: facebook twitter

Έτοιμη για τα Χριστούγεννα η αγορά της Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 19-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Οικονομία

vitrina-xristougenniatikh

Οι γιορτές των Χριστουγέννων δημιουργούν αναμφίβολα ένα κλίμα αισιοδοξίας και όλοι οι έμποροι προσδοκούν σε αναθέρμανση της αγοράς,και δίνουν και αυτή την περίοδο τον καλύτερο εαυτό τους.

Γιορτινή και στολισμένη για τα Χριστούγεννα και η πόλη της Αμαλιάδας, που αυτές τις μέρες θα υποδεχθεί και πλήθος κόσμου για τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος!

Πολύ όμορφες βιτρίνες, γελαστά πρόσωπα και όμορφη ατμόσφαιρα, κάνουν τα Χριστούγεννα και φέτος μοναδικά. Επαγγελματίες της Αμαλιάδας μιλούν στην Πρωινή και προσμένουν την αύξηση της αγοραστικής κίνησης που θα κορυφωθεί από την Κυριακή και όλη την εβδομάδα που έρχεται.

lagogiannis-kwnstantinos

Περιμένουμε πως την επόμενη εβδομάδα η κίνηση θα κορυφωθεί. Τα Χριστούγεννα είναι για όλους μας γιορτή χαράς και προσμονής.
Ευχόμαστε σε όλους όμορφες γιορτές.
Κωνσταντίνος Λαγογιάννης – Οπτικά

margarita-hliopoulou

Ήδη ο κόσμος αρχίζει και βγαίνει τις βόλτες του ψάχνοντας και ρωτώντας τιμές, τα χρώματα που θα φορεθούν είναι φωτεινά και τα υφάσματα απίστευτα μαλακά με λεπτομέρειες από γούνα σε πολλά σημεία.Αυτό όμως που θα κάνει όπως πάντα μια γυναίκα ξεχωριστή είναι το χαμόγελο και η προσωπικότητά της.
Καταστήματα ΑΤΕΛΙΕ – Μαργαρίτα Ηλιοπούλου

vitrina-antrika-rouxa

Το κλίμα είναι όπως πάντα εορταστικό αυτές τις μέρες, περιμένουμε την κίνηση να αυξηθεί όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ευχόμαστε να έχουμε όλοι καλές γιορτές γεμάτες αγάπη.
Ανδρέας Γκογκάκης – L’UOMO

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των δώρων και η ευκαιρία μας να χαρίσουμε στους αγαπημένους μας πολύτιμες και όμορφες στιγμές. Να έχουμε όλοι Καλές γιορτές!
Διονύσης Στίβας-Οπτικά

sapsalis-nikos

Ευχή όλων μας είναι να έχουμε υγεία και να είμαστε κοντά στους αγαπημένους μας ανθρώπους σε όλη την διάρκεια των εορτών. Ευελπιστούμε ο κόσμος να στηρίξει την τοπική αγορά , και τα χρήματα που θα διατεθούν να μείνουν στον τόπο μας. Καλά και όμορφα Χριστούγεννα να έχουμε όλοι!
Νίκος Σαψάλης – Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας

giannis-gewrgakopoulos

Σε όλη τη διάρκεια του χρόνου φροντίζουμε για τα δώρα σας, έτσι και τώρα έχουμε προσφορές σε κάποια από τα είδη μας, από 20 έως 60 %. Παράλληλα φροντίζουμε να έχουμε προσιτές τιμές και στο χρυσό και στο ασήμι. Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας!
Γιάννης Γεωργακόπουλος- Κοσμήματα

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και πάνω απ’ όλα υγεία και πάλι υγεία!!
Δημήτρης Λιακόπουλος-Υδρορροές


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot