FOLLOW US: facebook twitter

«Έρχεται» η Παιδική Χαρά στο Επαρχείο

Ημερομηνία: 06-04-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”54909″ img_size=”full”][vc_column_text]

Προτάσεις και για Επιτάλιο, Καράτουλα, Βούναργο

Υπεγράφη χθες στο Πολύκεντρο, παρουσία του Δημάρχου Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή και του Αντιδημάρχου κ. Ανδρέα Σκαρτσιάρη η Σύμβαση Προμήθειας παιδικών οργάνων για την Παιδική Χαρά που θα κατασκευαστεί στο Επαρχείο του Πύργου, στη νότια πλευρά του Αγ. Νικολάου, με την ανάδοχη εταιρεία.

Σε δηλώσεις του ο κ. Δήμαρχος ανέφερε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα (Τετάρτη 11/4/2018) και πρόκειται να ολοκληρωθούν άμεσα. Η παιδική χαρά θα είναι πιστοποιημένη και φυλασσόμενη ώστε γονείς και παιδιά να νιώθουν ασφάλεια.

Από την πλευρά του ο κ. Σκαρτσιάρης δήλωσε ότι ο προϋπολογισμός του έργου είναι 70.000,00 ευρώ και άμεσα πρόκειται να δημοπρατηθούν και οι υπόλοιπες παιδικές χαρές όχι μόνο στον Πύργο αλλά και στις Δημοτικές Ενότητες, συνολικού προϋπολογισμού 270.000,00 ευρώ.

Ο Δ/ντης Προγραμματισμού του Δήμου κ. Αρ. Φιλιππόπουλος δήλωσε ότι η Υπηρεσία επεξεργάζεται ήδη άλλες πέντε προτάσεις, στο πλαίσιο Προγράμματος του Υπουργείου Εσωτερικών, για τη δημιουργία τριών παιδικών χαρών σε Επιτάλιο, Καράτουλα και Βούναργο και άλλες δύο στην πόλη του Πύργου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot