FOLLOW US: facebook twitter

Έληξε η απεργία στα λιμάνια: Κανονικά τα δρομολόγια από και προς την Κυλλήνη

Ημερομηνία: 05-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”43800″ img_size=”full”][vc_column_text]Άμεση αναστολή των κινητοποιήσεων των ναυτεργατών κι επιστροφή στις δουλειές τους, αποφάσισε η ΠΝΟ, η οποία συνεδρίασε χθες το μεσημέρι. Η απόφαση, η οποία ελήφθη με πλειοψηφία 10 – 4, έχει άμεση εφαρμογή, γεγονός που σημαίνει ότι τα πληρώματα θα πρέπει να επανδρώσουν το ταχύτερο τα πλοία και αυτά να ξεκινήσουν εκ νέου τα δρομολόγια τους από και προς τα νησιά.

Η ΠΝΟ έλαβε την απόφαση αυτή μετά την νέα πρόταση των πλοιοκτητών για αυξήσεις 2% και ικανοποίηση άλλων αιτημάτων του κλάδου.

Να σημειωθεί ότι η απεργία της ΠΝΟ ξεκίνησε στις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας και ήταν 24ωρη. Ωστόσο, προχθές αποφασίστηκε να γίνει παράταση της απεργίας για 24 ώρες, μέχρι τις 6 τα ξημερώματα της Τετάρτης καθώς η ΠΝΟ δεν ικανοποιήθηκε από την πρόταση της ΣΕΕΝ για αυξήσεις 2%. Χθες ωστόσο, φαίνεται πως βρέθηκε κάποια συμβιβαστική λύση αφού η ΠΝΟ αποφάσισε να λήξει την απεργία πριν τη λήξη της.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot