FOLLOW US: facebook twitter

Έγιναν… βοηθοί του Άι- Βασίλη: Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών αιμοδοτών και δωρητών κυττάρων αίματος

Ημερομηνία: 28-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”48166″ img_size=”full”][vc_column_text]Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών & δωρητών κυττάρων αίματος «Δίνω Ζωή» σε συνδιοργάνωση με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών και Ναυαγοσωστών του E.E.Σ Tοπικού Τμήματος Αμαλιάδας  , με σύνθημα: «Γίνε εσύ ο βοηθός του Άγιου Βασίλη…. Δώσε Αίμα – Πρόσφερε Ζωή» στα πλαίσια δράσεων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού «4ο Αγάπης Δένδρον».

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν & σε όλους όσους βοήθησαν να διαδοθεί το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος.

Κάθε ασκός αίματος που συλλέχθηκε θα χαρίσει ζωή σε 3 άγνωστους συνανθρώπους μας & θα αποτελέσει για αυτούς το πολυτιμότερο δώρο.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας που συμμετείχε στην αιμοδοσία & ήταν αρωγός στην προσπάθειά μας , και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες:  Δήμο Ήλιδας , μοτοσικλετιστές Mototravellers Ilidas , Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Κόροιβος , Εθελοντές Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Δ.Ήλιδας, Σωματείο «Πύρρων O Ηλείος» , Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας ,Σωματείο Παπαχριστοπουλείου Δημοτικής βιβλιοθήκης Αμαλιάδας.

Επίσης ευχαριστεί την μασκότ του Κοροίβου, Κοροιβάρα, που με την παρουσία του εμψύχωσε όλους τους εθελοντές αιμοδότες και υποσχέθηκε ότι  θα βοηθάει  στη διάδοση του μηνύματος για συμμετοχή στην Αιμοδοσία.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot