FOLLOW US: facebook twitter

Άφοβος Βροχίτσας: Νικητής ο Ενιπέας στο τουρνουά

Ημερομηνία: 11-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας Λαντζοΐου  ήταν ο φετινός νικητής του τουρνουά για το «Χαμόγελο του Παιδιού» που οργάνωσε με επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη φορά, τη Μ. Δευτέρα, ο Άφοβος Βροχίτσας. Τα πλήρη αποτελέσματα έχουν ως εξής, σε αγώνες διάρκειας ενός ημιχρόνου: Πυροσβεστική-Δικηγόροι 1-0, Ενιπέας-Άφοβος  4-1, Άφοβος-Δικηγόροι 0-0 (3-4 στα πέναλτι). Στον τελικό ο Ενιπέας επικράτησε της Πυροσβεστικής με 2-1. Τα γκολ για τους νικητές οι  Σταματελάτος, Γαλανόπουλος και για τους ηττημένους ο Γούρμος.

Ενιπέας: Μωχάμετ, Γαλανόπουλος, Δαλαβούρας, Κύτταρης, Δ. Τσίγκρηλας, Μπιλάι, Σταματελάτος, Πετρόπουλος , Τσαντίλης, Παπαγεωργίου, Π. Μπακάλης. Αγωνίστηκαν και οι Π. Τσίγκρηλας, Β. Μπακάλης.

Πυροσβεστική: Κολόκας, Αποστολόπουλος, Κοτσώρης, Καλογεράκος, Σπηλιωτόπουλος, Μουζής, Βατσής, Καραγιαννόπουλος, Αντίοχος, Γούρμος, Μπουλαλάς.

Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι Παναγόπουλος, Φτερνιάτης, Κωτσόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν εκ μέρους του Χαμόγελου του Παιδιού ο ταμίας Γιάννης Λαμπρόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Αφόβου που είχε την πρωτοβουλία της εκδήλωσης για την οικονομική ενίσχυση του «Χαμόγελου».

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot