FOLLOW US: facebook twitter

Άπορη… προστασία

Ημερομηνία: 24-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36446″ img_size=”full”][vc_column_text]Ήταν μόλις προχθές που γράφαμε από αυτή τη στήλη ότι η κρίση και οι μνημονιακές πολιτικές, έχουν οδηγήσει σε μαζικές περικοπές στην κοινωνική και περιβαλλοντική προστασία, προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι για να πληρώνονται τόκοι και χρεολύσια στους δανειστές μας.

Ότι τα πρωτογενή πλεονάσματα χτίζονται με τα «πρωτογενή ελλείμματα» και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Δεν πρόλαβε λοιπόν να στεγνώσει το μελάνι και ήρθαν οι απεγνωσμένες δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη  Γ. Γεωργιόπουλου ότι τα κονδύλια που έχει στη διάθεσή της η Π.Ε. Ηλείας δεν φτάνουν πουθενά για να καλυφθεί το κόστος της πυρόσβεσης των τελευταίων πυρκαγιών και πολύ περισσότερο των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων που επιβάλλεται να υλοποιηθούν, συνέπεια των καταστροφών και για να μην πνιγούν τα χωριά και οι πόλεις με τις πρώτες μπόρες του χειμώνα.

Τι να πει κανείς μετά από αυτό… Ότι είναι η επιβεβαίωση ενός νέου προαναγγελθέντος εγκλήματος; Ότι ενός κακού μύρια έπονται; Ότι χωρίς τα απαραίτητα κονδύλια δεν μπορεί να υπάρξει κανενός είδους πρόνοια; Ότι «άπορη πολιτική προστασία» είναι η απόλυτη ακύρωση της έννοιας του όρου προστασία;[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot