FOLLOW US: facebook twitter

Άοσμες και χωρίς ενδιαφέρον οι εκλογές στο ΤΕΙ Πύργου

Ημερομηνία: 25-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

«Παραπονιούνται για τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά να ψηφίσουν για την ανάδειξη μελών στο Σύλλογο των σπουδαστών δεν ήρθαν…» τόνισε η φοιτήτρια Βασιλική Πανίτσα.

 

Μικρή η συμμετοχή για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο Σύλλογο Σπουδαστών

Άχρωμες, άοσμες και χωρίς ενδιαφέρον, ήταν οι χθεσινές εκλογές στο ΤΕΙ του Πύργου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο Σπουδαστών. Στη διαδικασία συμμετείχε μόνον μια φοιτητική παράταξη, αυτή της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ, η οποία και εξελέγη…

Η πλειοψηφία των σπουδαστών του Τριτοβάθμιου Ιδρύματος της πόλης, γύρισαν την πλάτη στην εκλογική διαδικασία που άλλοτε αποτελούσε γιορτή της δημοκρατίας.

Όπως τόνισε η σπουδάστρια Βασιλική Πανίτσα, που συμμετείχε ως μέλος στην Εφορευτική Επιτροπή, ο αριθμός των φοιτητών που προσήλθαν στην κάλπη ήταν περιορισμένος.. «Είμαι από το πρωί στην εφορευτική επιτροπή και αυτό που διαπιστώνω είναι αδιαφορία από τους συμφοιτητές μου. Ελάχιστα άτομα έχουν έρθει να ψηφίσουν γεγονός που θεωρώ μεγάλο λάθος. Δεν γίνεται καθημερινά να παραπονιόνται ότι το ΤΕΙ δεν λειτουργεί σωστά και έχει προβλήματα και να μην ενδιαφέρονται να αγωνιστούν μέσω του Συλλόγου για την επίλυση τους.

Προσωπικά τελειώνω φέτος τις σπουδές μου στον Πύργο και διαπιστώνω ότι οι νέοι σπουδαστές που έχουν χρόνια μπροστά τους, αδιαφορούν… Απλά να ξέρουν ότι εφόσον αδιαφορούν δε θα πρέπει και να γκρινιάζουν γιατί χωρίς αγώνα τίποτα δεν μπορεί να γίνει».

Η Βασιλική, πρόσθεσε ακόμα ότι το παράρτημα του ΤΕΙ στον Πύργο είναι παραμελημένο από την κεντρική Διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και όπως φαίνεται η αδιαφορία αυτή θα συνεχιστεί…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot