FOLLOW US: facebook twitter

Άνοιξε τις πύλες της η 2η Έκθεση αξεσουάρ και ειδών δώρου: Πόλος έλξης επισκεπτών η πλατεία Κουρούτας

Ημερομηνία: 24-07-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33816″ img_size=”full”][vc_column_text]Τις πύλες της την Παρασκευή το βράδυ στην πλατεία της Κουρούτας κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών, η 2η Έκθεση αξεσουάρ και ειδών δώρου με πολλές χειροποίητες κατασκευές και δημιουργίες, δίνοντας την ευκαιρία στο καταναλωτικό κοινό να κάνει τα ψώνια του με πολύ προσιτές τιμές σε πολλά είδη. Στην έκθεση συμμετέχουν φέτος 12 εκθέτες από την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι φιλοξενούνται στα περίπτερα που έχουν στηθεί, τα οποία παρουσιάζουν μια πολύ ωραία εικόνα. Μάλιστα το Σαββατοκύριακο η επισκεψιμότητα ήταν μεγάλη, αφού η Κουρούτα συνδυάζει και μια υπέροχη βόλτα για όλη την οικογένεια.

Την έκθεση διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας με την στήριξη του δήμου Ήλιδας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα και θα διαρκέσει ως τις 2 Αυγούστου.

Η έκθεση περιλαμβάνει είδη δώρων, αξεσουάρ, κοσμήματα, τσάντες, χειροποίητα είδη και αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους επαγγελματίες που συμμετέχουν, να παρουσιάσουν τα εμπορεύματά τους. Να σημειώσουμε βεβαίως ότι όλο τον Αύγουστο η Κουρούτα με τις εκθέσεις και τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται, θα αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών από όλη την Ηλεία, αλλά και τόπος προβολής πολιτισμού και καλλιτεχνικών δράσεων, καθώς μετά την έκθεση ειδών δώρου ακολουθούν η μεγάλη έκθεση βιβλίου και εν συνεχεία η 15η έκθεση Τέχνης με έργα Ηλείων καλλιτεχνών.

Φωτογραφίες: Kristo Defrim Hasa[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1500879832192-6bb0edf7-d4a8-5″ include=”33817,33818,33819,33820,33821″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot