FOLLOW US: facebook twitter

Άμεση αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας

Ημερομηνία: 02-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34775″ img_size=”full”][vc_column_text]Ευρεία σύσκεψη χθες στο Καράτουλα παρουσία Γ. Λιατσή

Το μεγάλο πρόβλημα της αγροτικής οδοποιίας κυριάρχησε στη χθεσινή ευρεια σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή, χθες στο Καράτουλα της Δ.Ε. Ωλένης.

Η δημοτική αρχή συμφώνησε ότι θα πρέπει άμεσα να προβεί στην αποκατάσταση και άμεση επισκευή ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε ότι σύντομα θα λειτουργήσει το ΚΕΠ στην  έδρα της Δημοτικής Ενότητας Ωλένης στο Καράτουλα, με στελεχωμένο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών  που θα μπορεί σε καθημερινή βάση να δίνει λύση σε όλα τα μικρά και απρόβλεπτα προβλήματα που θα παρουσιάζονται.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Ωλένης Σωτήριος Γεωργόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Παντελής Αθανασόπουλος και Βασίλειος Σεϊντής, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ  Γεώργιος Ανδριόλας ο άμισθος Σύμβουλος Δημάρχου Ευσταθίου Χαράλαμπος, και οι Δ/ντές των υπηρεσιών του  Δήμου.

Επίσης συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Καράτουλα  Γ. Τσατσαμπάς, Ωλένας  Παπαδόπουλος Λύσανδρος, Λατζοίου  Ε. Μπαρτζάκος, Μαγούλας Κ. Λιαρομάτης,   Αγίας Άννας  Α. Παπαδόπουλος, Σόπι  Ε. Σταυρόπουλος, Χαριάς  Π. Τσαπαρδώνης, Μουζακίου  Γ. Καλατζής, Κλινδιά  Σ. Γκάτζης και  Κουτσοχέρας Μητρόπουλος Δημήτριος.

Στην σύσκεψη όλοι οι παριστάμενοι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων έθεσαν τα προβλήματά τους και τις ανάγκες τους,  σε ήπιο κλίμα και συναινετικό πνεύμα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot