FOLLOW US: facebook twitter

Zumbathon στην Ολυμπία

Ημερομηνία: 23-03-2017 | Συντάκτης:

zumbathon-olympia-marathonios1

Ο Μαραθώνιος Ολυμπίας χορεύει για καλό σκοπό

Οι παράλληλες δράσεις του 3ου Μαραθωνίου της Ολυμπίας που θα πραγματοποιηθεί από 24- 26 Μαρτίου, περιλαμβάνουν και πολύ χορό. Το απόγευμα της Κυριακής στις 4 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Αρχ. Ολυμπίας, η Official Zumba Instructor Δήμητρα Μπέρτσου, ξεκινά έναν «μαραθώνιο» με πολύ ρυθμό έως τις 7, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα που θα στηρίξουν το σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Χθες οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο της Ολυμπίας για να παρουσιάσουν τη δράση και να προσκαλέσουν το κοινό να συμμετάσχει… Φυσικά δεν χρειάζεται κάποιος να ξέρει πολλά πράγματα, απλά να έχει όρεξη να ακολουθήσει το ρυθμό ή ακόμα και να παρακολουθήσει τους υπόλοιπους που θα κινηθούν σε ρυθμούς Zumba.  Το εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ στην προπώληση και 5 ευρώ στην είσοδο και αντίστοιχα το οικογενειακό πακέτο 12 και 15 ευρώ. Εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από τη σχολή χορού Shall We Dance στην Κρέστενα, το γυμναστήριο Body House στον Πύργο, το Ρόδον Καφέ στην Αρχ. Ολυμπία.

zumbathon-olympia-marathonios-afisa

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος ΝΠΔΔ Παιδείας και Αθλητισμού Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, «στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Μαραθωνίου, ο δήμος Αρχ. Ολυμπίας, το ΝΠΔΔ Παιδείας και Αθλητισμού και η Κοινωφελής Επιχείρηση διοργανώνουν το Zumbathon, την Κυριακή στις 4 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Αρχ. Ολυμπίας. Πρόκειται για μια εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα όπου θα έσοδα της, θα διατεθούν στο σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Η Official Zumba Instructor Δήμητρα Μπέρτσου, απηύθυνε πρόσκληση στο κοινό να συμμετάσχει για κοινωνικό σκοπό. «Την Κυριακή 26 Μαρτίου σας καλούμε από τις 4 έως τις 7 στο κλειστό γυμναστήριο Αρχ. Ολυμπίας για ένα event το Zumbathon, που διοργανώνεται για φιλανθρωπικό σκοπό είναι τρεις ώρες και έρχονται instructors από πολλές περιοχές. Την Κυριακή θα έχουμε από Καλαμάτα, Πάτρα, Αθήνα και έρχονται εθελοντικά. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μαθητής Zumba ή ειδικός στο χορό. Είναι για όλους μικρούς και μεγάλους και σας περιμένουμε να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί, να διασκεδάσουμε και να στηρίξουμε ένα φιλανθρωπικό σκοπό».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος