FOLLOW US: facebook twitter

Zizanio News: Διονυσία Μπερτσάτου: Η μαγεία του Φεστιβάλ Ολυμπίας

Ημερομηνία: 11-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Γράφει η Διονυσία Μπερτσάτου, 17 ετών

Αλήθεια φέτος, όπως και κάθε άλλη χρόνια, το Φεστιβάλ φεύγει και αφήνει μέσα μας την μαγεία του. Στιγμές χαράς, δημιουργικότητας και συνεργασίας εμφανίζονται σαν αναλαμπή στο μυαλό μας καθώς θυμόμαστε πόσο ωραία περάσαμε κατά την διάρκεια αυτής της οργάνωσης.

Αν και λυπόμαστε που το φεστιβάλ έφτασε στο τέλος του, νιώθουμε ευγνώμων για τις εμπειρίες και τις όμορφες αναμνήσεις που μας χάρισε. Το φεστιβάλ αυτό ζωντανεύει την πόλη μας, η οποία όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε έχει έλλειψη από ζωντάνια και δράσεις. Μαγεύει και αφυπνίζει τα μυαλά μας, μεταμορφώνει την περιοχή μας σε έναν χώρο της τέχνης, έναν χώρο στον οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε. Είναι απίθανο πώς μια εβδομάδα μπορεί να αλλάξει ολόκληρο τον τρόπο, με τον οποίο αντικρίζουμε την ζωή. Ένας χρόνος δίχως Φεστιβάλ, θα ήταν σίγουρα πλήγμα για εμάς τους νέους, αλλά και για όλους τους άλλους, που με ανυπομονησία περιμένουν αυτό το γεγονός.

Μαγεμένοι, λοιπόν, και ενθουσιασμένοι με όλα τα δρώμενα του Φεστιβάλ, ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε τις φετινές εκπλήξεις και να αρχίσουμε την αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη χρόνια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος