FOLLOW US: facebook twitter

Το Zizanio News επιστρέφει: «Ο κλήρος πέφτει…»

Ημερομηνία: 01-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Γράφει η Γεωργία Λαμπαούνα & η Αντιγόνη Θεοδώρου

Κλήρωση λοιπόν… Η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Η τύχη αποφασίζει για ακόμα μια φορά. Ποιος από μας άραγε θα έχει την ευκαιρία να γίνει μέλος των εργαστηρίων και των κριτικών επιτροπών και φέτος; Οι αιτήσεις πολλές και η προσμονή μας μεγάλη!

Άγχος και αγωνία αν τελικά θα σου δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχεις σε κάτι που τόσο πολύ θες, ενθουσιασμό όταν ακούς τα ονόματα φίλων σου και λαχτάρα περιμένοντας να ακούσεις και το δικό σου. Όλα αυτά τα συναισθήματα ταυτόχρονα που σε κάνουν να τρελαίνεσαι!

Αν είχες την τύχη επιτέλους να ακούσεις το όνομά σου και είσαι κι εσύ μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά  που κληρώθηκαν, τότε καταλαβαίνεις πως η ανυπομονησία σου και το άγχος σου άξιζαν! Αν όμως δεν ήταν και η πιο τυχερή σου μέρα και δεν κληρώθηκες, αρχίζεις και σκέφτεσαι πόσο ωραία θα ήταν να ήσουν τώρα στη θέση ενός άλλου παιδιού και μια μικρή ζήλια φωλιάζει στην καρδιά σου.

Στο τέλος όμως το παίρνεις απόφαση πως θα ευχαριστηθείς αυτή την εβδομάδα του Φεστιβάλ με όποιον τρόπο μπορείς, ελπίζοντας του χρόνου να έχεις καλύτερη τύχη.

Επισκεφτείτε το blog των παιδιών zizanionews.wordpress.com για να διαβάσετε περισσότερα άρθρα

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος