FOLLOW US: facebook twitter

Ζητούν την αναβάθμιση και του δικού τους δρόμου

Ημερομηνία: 17-09-2024 | Συντάκτης:

Ανοιχτή επιστολή κατοίκων της οδού Κολοκοτρώνη προς τον δήμο Πύργου

Με ανοιχτή επιστολή τους προς τον δήμο Πύργου και την δημοτική αρχή, κάτοικοι της οδού Κολοκοτρώνη διαμαρτύρονται ότι ο δικός τους δρόμος είναι εγκαταλελειμμένος και ζητούν να γίνουν παρεμβάσεις απαραίτητες για την αναβάθμιση της συγκεκριμένης κεντρικής οδού της πόλης. Ειδικότερα αναφέρουν τα εξής:

«Εμείς οι κάτοικοι της οδού Κολοκοτρώνη, από την Αγ. Χαραλάμπους μέχρι την Ρήγα Φεραίου, διαπιστώνουμε να πραγματοποιούνται αναπλάσεις στην περιοχή μας σε στενά και άνευ κίνησης δρόμους και δρομάκια π.χ  Περικλέους και Βιλαέτη, σε αντίθεση με τον δρόμο μας που παραμένει προκλητικά εγκαταλελειμμένος.

Παρά τις υποσχέσεις όλων ανεξαιρέτων των δημοτικών αρχών της τελευταίας 20ετίας, τα πεζοδρόμια είναι ανύπαρκτα ή στενά, χωμάτινα, χορταριασμένα ή άσφαλτος κατεστραμμένη. Μια οδός διπλής κατεύθυνσης, επικίνδυνη και δύσβατη τις καθημερινές και δρόμος συγκρούσεων, διαπληκτισμών τις ημέρες που πραγματοποιείται η λαϊκή στην διπλανή οδό Καραϊσκάκη. Δεν ζητάμε φτιάχτε μας και μας, δεν είμαστε  αυτής της λογικής «γιατί για άλλους και όχι για εμάς.»

Δεν ζητάμε να ξηλώσετε πεζοδρόμια και άσφαλτο και να βάλετε κυβόλιθους και εκ βάθρων ανακατασκευή. Πιστεύουμε με βάση την κοινή λογική ότι δικαιούμαστε πεζοδρόμια ασφαλούς διάβασης με απλές πλάκες ή απλό σκυρόδερμα. Επισκευή του οδοστρώματος από τις λακκούβες και τις φθορές. Μονοδρόμηση, αφού τα σημεία αρχής και τέλους αυτού του κομματιού δρόμου είναι τρία μέτρα»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot