FOLLOW US: facebook twitter

«Ύστατο χαίρε» στον Σάκη Σταυρόπουλο

Ημερομηνία: 25-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τελέστηκε το μεσημέρι της Κυριακής η κηδεία του λαοφιλούς ιστορικού  ηγέτη του Πανηλειακού Σάκη Σταυρόπουλου, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου Πύργου. Συγγενείς και φίλοι παραβρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία και συλλυπήθηκαν την σύζυγο Ιωάννα και την κόρη του, Αθανασία.

Ο Πανηλειακός δια του γενικού αρχηγού, Γιώργου Λαμπρόπουλου και του μέλους, Γιώργου Μώρου, τοποθέτησαν μια φανέλα του Πανηλειακού πάνω στο φέρετρο, ενώ κάλεσαν και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που έπαιξαν στον Πανηλειακό επί εποχής Σταυρόπουλου, Κολοσκόπη, Λούσκο, Ανδριόπουλο, Γκρίλλα, Αλέμη, Τράπαλη, ώστε να προβούν όλοι μαζί σε αυτή την συμβολική κίνηση.

Στεφάνια κατέθεσαν ο Πανηλειακός, ο ΠΑΣ Πύργος, η οικογένεια Γιάννη Παναγόπουλου, πρώην Δημάρχου Ωλένης και η κόρη του Σ. Σταυρόπουλου, Εύη.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, Δημήτρης Νικολακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Πύργου Νώντας Κυριαζής, Νίκος Θεοδώρου, Θοδωρής Κόρδας, Βασίλης Φάμελος ο πρώην Δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης και ο Γ.Γ., Ανδρέας Γκιόκας και πολλοί ποδοσφαιριστές (παλαίμαχοι και εν ενεργεία) όπως οι Φερεκίδης, Μοσχογιάννης, Μπρης, Παναγόπουλος, Μιλοσέσκι, Κολόκας κ.α..

Αμέσως μετά την νεκρώσιμη ακολουθία η πομπή πέρασε και σταμάτησε συμβολικά έξω από το στάδιο Πύργου, όπου υπήρχαν “Red Boys”, οι οποίοι είχαν αναρτήσει πανό που έγραφε: «Καλό ταξίδι πρόεδρε, σε ευχαριστούμε για όλα». Η ταφή του Σταυρόπουλου έγινε στο κοιμητήριο της ιδιαίτερης πατρίδας του στην Κουτσοχέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot