FOLLOW US: facebook twitter

Υποβολή αιτήσεων για συσσίτιο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ήαπό την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 13-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Αιτήσεις για ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και την Παροχή Συσσιτίου, θα αρχίσει να δέχεται από την ερχόμενη Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου η δομή του Δήμου Ήλιδας.

Ειδικότερα, ο  Δήμος  Ήλιδας και η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Κύριο κριτήριο ένταξης στο πρόγραμμα «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου Δήμου Ήλιδας», είναι το εισόδημα (οικονομικό κριτήριο), ενώ θα λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως η οικογενειακή κατάσταση, τα κοινωνικά προβλήματα, η ανεργία, προβλήματα υγείας και αναπηρίες.

Δικαιούχοι του προγράμματος θα είναι

1. Έλληνες πολίτες, κάτοικοι του δήμου μας.

2. Ομογενείς κάτοικοι του δήμου μας.

3. Αλλοδαποί που κατοικούν μόνιμα στο δήμο μας και διαθέτουν άδεια παραμονής.

Προκειμένου να αξιολογηθούν ορθά οι αιτήσεις των δυνητικά ωφελούμενων απαιτείται ή προσκόμιση όλων των ανωτέρων δικαιολογητικών.

Κατά την αξιολόγηση προηγούνται όσοι δεν λαμβάνουν ΤΕΒΑ έναντι των υπολοίπων και αποκλείονται όσοι διαμένουν μόνιμα σε δομές φιλοξενίας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων θα υποβάλλονται από Παρασκευή 15-09-23 έως Δευτέρα 16-10-23 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ήλιδας (Αχιλλέα Μπουντουβή 21Α) καθημερινά από τις 9:00-14:00.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot