FOLLOW US: facebook twitter

«Υποστολή σημαίας» στον Ηλειακό-Αποχώρησε ο Κράγκαρης και οδεύει προς Αίαντα

Ημερομηνία: 11-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

«Βόμβα» στον Ηλειακό Λεχαινών με την ξαφνική αποχώρηση του επί πολλά χρόνια αρχηγού και παίκτη-σημαία της ομάδας, Γιάννη Κράγκαρη. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που με τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του καλύπτει πολλές θέσεις στο γήπεδο (την περσινή σεζόν έπαιξε στόπερ), ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους, κάτι που έγινε δεκτό από την Διοίκηση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κράγκαρης οδεύει προς τον Αίαντα Γαστούνης.

Ο 35χρονος Γιάννης Κράγκαρης είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον Ηλειακό. Από μικρό παιδί (5 ετών) εντάχθηκε στους «γαλάζιους καβαλάρηδες» και από 15 ετών ήταν μέλος της ανδρικής ομάδας, ελέω του πλούσιου ταλέντου του. Έπαιξε για 17 ολόκληρα χρόνια συνολικά στον Ηλειακό, στα πρωταθλήματα της Ηλείας αλλά και στην Δ΄ Εθνική. Από 15 ετών, μόλις τρεις σεζόν δεν φόρεσε την φανέλα του Ηλειακού! Αυτές ήταν 1 χρονιά στον Πανηλειακό, άλλη μία στον Ατρόμητο Λάππα και η τρίτη χρονιά ήταν μισή σεζόν στον Αστέρα Αμαλιάδας και άλλη μισή στον ΑΠΟ Κουρτεσίου!

Όλα τα υπόλοιπα χρόνια ήταν στρατιώτης αλλά και ταυτόχρονα «στρατηγός» του Ηλειακού! Μια εξέλιξη απρόσμενη στον Ηλειακό, ο οποίος έχει ενισχυθεί πολύ με τις σπουδαίες μεταγραφές που έχει κάνει και πάει φουλ για την διεκδίκηση του τίτλου στην Α΄ Ηλείας. Χωρίς όμως την «σημαία» του, τον δυναμικό και με ηγετικές ικανότητες, Γιάννη Κράγκαρη!

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot