FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιος ξανά με τον Γιάννη Λυμπέρη ο Γιώργος Μπακέλας

Ημερομηνία: 28-08-2023 | Συντάκτης:

Στην παράταξη “Ήλιδα Νέα Εποχή”  η Αθηνά Σπυροπούλου Δούλου και ο Νίκος Οικονομόπουλος

Η προσφορά στον συνάνθρωπο, είτε μέσω της επιστημονικής του κατάρτισης είτε μέσω της ενασχόλησής του με τα κοινά, αποτελεί στάση ζωής για τον Γιώργο Μπακέλλα.

Στην πρώτη γραμμή για την σωτηρία και την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, στην πρώτη γραμμή για τα έργα στον δήμο, στην πρώτη γραμμή για την βοήθεια στον πολίτη, συνεχίζει με τον Δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη και στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, για να υπάρχει συνέχεια, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Ο Γιώργος Μπακέλλας είναι Διευθυντής της Χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος δήμου Ήλιδας, πρόεδρος του ΝΠΔΔ ‘Ο ΗΛΕΙΟΣ’ και πρωτεργάτης στην προσπάθεια επαναλειτουργίας και αναβάθμισης του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Στην Δ.Ε. Αμαλιάδας η Αθηνά Σπυροπούλου Δούλου

Νέα, μητέρα, εργαζόμενη, με αγάπη για τον τόπο της η Αθηνά Σπυροπούλου-Δούλου συστρατεύεται στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη και συμμετέχει ως υποψήφια στην Δημοτική Ενότητα Αμαλιάδας στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η Αθηνά είναι ελεύθερη επαγγελματίας και μέσα από την δουλειά της συναναστρέφεται καθημερινά με τους συνδημότες της, αφουγκράζεται τις ανάγκες τους, γνωρίζει καλά τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο και αποφάσισε στις προσεχείς εκλογές να μην είναι αμέτοχη, αλλά ενεργά να δώσει την μάχη διεκδικώντας στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη το καλύτερο για τον δήμο Ήλιδας.

Μαζί για μια δυνατή Πηνεία ο Νίκος Οικονομόπουλος

“Η Πηνεία μας χρειάζεται όλους, δεν υπάρχουν περιθώρια για πισωγύρισμα, είμαστε όλοι παρόντες…” με αυτά τα λόγια αποδέχτηκε την πρόταση του Γιάννη Λυμπέρη ο Νικόλαος Οικονομόπουλος να είναι υποψήφιος με την παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ στην Δημοτική Ενότητα Πηνείας.

Ο Νικόλαος Οικονομόπουλος αποφάσισε να ενεργοποιηθεί και να θέσει υποψηφιότητα καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά: «Σε αυτές τις εκλογές δεν πρέπει να παρασυρθεί κανείς, δεν πρέπει να γίνει κανένα λάθος, γι’ αυτό και οφείλουμε όλοι να δράσουμε και να μην αφήσουμε τον τόπο στην τύχη του και σε ακατάλληλους ανθρώπους”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot