FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιος στο πλευρό του Γ. Λυμπέρη ο Α.Τσαρδίκος!

Ημερομηνία: 08-08-2023 | Συντάκτης:

Ο επιχειρηματικός κόσμος στηρίζει τον Γ. Λυμπέρη.


Νέοι άνθρωποι, άνθρωποι του επιχειρείν που βαδίζουν στα βήματα των γονιών τους, διατηρούν και εξελίσσουν τις τοπικές επιχειρήσεις, τάσσονται στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη και μπαίνουν στην πρώτη γραμμή ενισχύοντας την παράταξη «ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Ο Ανδρέας Τσαρδίκος είναι ένας από τους νέους ηλικιακά επιχειρηματίες της Αμαλιάδας, βρίσκεται στην αγορά από μικρό παιδί, πάντα δίπλα στον πατέρα του Θανάση, έναν από τους παλιούς και πιο γνωστούς εμπόρους της πόλης. Γαλουχήθηκε με τις αρχές του και έμαθε από τον πατέρα του να είναι ενεργός πολίτης.

«Η αγάπη του πατέρα μου για τον τόπο είναι μεγάλη και αυτό μου μετέδωσε και εμένα από παιδί, να μην ξεχνώ τις ρίζες μου, να αγαπώ τον τόπο μου και να μην μένω αμέτοχος. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Γιάννη Λυμπέρη, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αποτελεί συνειδητή επιλογή. Αποφάσισα να συμμετάσχω στα κοινά, στο πλευρό του Δημάρχου που έχει αποδείξει ότι το όραμα μπορεί να γίνει πράξη και μαζί θα αγωνιστούμε για να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για την ανάδειξη του επιχειρείν» ανέφερε ο Ανδρέας και συμπλήρωσε: «Παροτρύνω και άλλους επιχειρηματίες να ενεργοποιηθούν, να βγουν στην πρώτη γραμμή, είμαστε οι άνθρωποι που γνωρίζουμε τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου και πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί».

Συγκινημένος υποδέχτηκε τον Ανδρέα στην παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’ ο Γιάννης Λυμπέρης: «Είμαι συγκινημένος που ο γιος του φίλου μου Θανάση, που έχουμε μοιραστεί ανησυχίες και προβληματισμούς, ο Ανδρέας Τσαρδίκος εντάσσεται στην παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’. Ο τόπος μας χρειάζεται νέους και δραστήριους ανθρώπους για να προχωρήσουμε μαζί στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!».

Ο Ανδρέας Τσαρδίκος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της ένδυσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot