FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιος στην Τ.Κ. Περιστερίου ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος!

Ημερομηνία: 11-08-2023 | Συντάκτης:

Ακομη ενας νεος στο πλευρο του Γιαννη Λυμπερη με την παραταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»


Νέοι άνθρωποι, που επέλεξαν μετά τις σπουδές τους να επιστρέψουν στα χωριά τους, να εργαστούν και να ριζώσουν στον τόπο τους, αποφασίζουν να ενεργοποιηθούν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και συστρατεύονται στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη θέτοντας υποψηφιότητα με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Είναι οι νέοι αυτοί που δεν θέλουν να δουν τα χωριά τους να ερημώνουν και πεισματικά αντιστέκονται και αγωνίζονται να αλλάξουν την κατάσταση.

Ένας από αυτούς τους νέους είναι και ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος, από την Τοπική Κοινότητα Περιστερίου, που θέτει υποψηφιότητα στο χωριό του.

Ο Βασίλης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πατρών και δραστηριοποιείται στις οικογενειακές αγροτικές καλλιέργειες, καταθέτοντας τις πολύτιμες γνώσεις του στο αντικείμενο που αγαπά, σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά και την διάθεση να προσφέρει στο χωριό του.

«Μείναμε στον τόπο μας γιατί τον αγαπάμε και θέλουμε να ζήσουμε εδώ. Το ζητούμενο για εμένα είναι να επιστρέψουν και άλλοι νέοι στα χωριά τους, να πάψει η ερημοποίηση της ελληνικής υπαίθρου και θεωρώ ότι με τον Γιάννη Λυμπέρη μπορούμε να επιτύχουμε σημαντικά πράγματα, προσελκύοντας τους νέους πάλι πίσω στον τόπο» είπε ο Βασίλης, τον οποίο καλωσόρισε στην παράταξη ο Γιάννης Λυμπέρης, ο οποίος τόνισε ότι θα αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες και όλα τα προγράμματα για την στήριξη της υπαίθρου και της νέας γενιάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot