FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιος με τον Τάκη Δημητρουλόπουλο ο Κων/νος Μαντζαράπης

Ημερομηνία: 24-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Ηλεία, Νέα

Στον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Τάκη Δημητρουλόπουλου, θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Μαντζαράπης, ελεύθερος επαγγελματίας.


Ο Κώστας Μαντζαράπης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρέστενα, όπου και τελείωσε το Λύκειο. Σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρονικής στα Χανιά της Κρήτης, όπου και παρέμεινε για αρκετά χρόνια ως επαγγελματίας χορευτής και χοροδιδάσκαλος.  Εκεί ίδρυσε επιτυχημένες επιχειρήσεις σχολών χορού και διοργάνωνε εκδηλώσεις, φεστιβάλ, χορευτικές ομάδες και παραστάσεις. Σήμερα διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση «Μαντζαράπης: χρωματοπωλείο- εργαλεία» και «Μαστορέματα-Μαντζαράπης» στην Κρέστενα.

Παράλληλα ασχολείται με την παράδοση του τόπου και με τη δημιουργία χορευτικών ομάδων εκμάθησης παραδοσιακών χορών ως χοροδιδάσκαλος. Είναι ιδρυτικό μέλος του πολιτιστικού Ομίλου «ΔΡΩΜΕΝΑ» στην Κρέστενα και διοικητικό μέλος του Συλλόγου Κρητικών Ν. Ηλείας. Διδάσκει παραδοσιακούς χορούς σε σεμινάρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και διοργανώνει το «Φεστιβάλ-Σεμινάρια παραδοσιακών χορών Αρχαίας Ολυμπίας».

Ο Κωνσταντίνος Μαντζαράπης δήλωσε:


«Είναι μεγάλη μου χαρά και αίσθηση ευθύνης να συμπορευτώ με τον Τάκη Δημητρουλόπουλο. Εμείς οι νέοι του τόπου μας ενώνουμε τις δυνάμεις μας και τις ιδέες μας, για την ανανέωση του Δήμου μας, για να αλλάξουμε σελίδα σε αυτόν τον τόπο, για να κάνουμε πράξη τα οράματά μας. Είναι σημαντικό να σου προσφέρεται η ευκαιρία να συμμετέχεις, να σχεδιάζεις και να χτίζεις το μέλλον της πόλης σου και του Δήμου σου. Η αγάπη μου για τον Δήμο μας και η θέληση να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο ως νέος, με οδήγησαν στην ενασχόλησή μου με τα κοινά. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται και είμαι έτοιμος να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις προς όφελος όλων των συνδημοτών μας».

Ο Τάκης Δημητρουλόπουλος τον ευχαρίστησε για την στήριξή του και τον καλωσόρισε λέγοντας:

«Ο Κώστας Μαντζαράπης αποτελεί τη νέα γενιά, αυτούς που ενσαρκώνουν την ελπίδα, την αισιοδοξία και τη δύναμη να προχωρήσουμε μπροστά. Αυτούς που διεκδικούν για τον τόπο τους ένα καλύτερο αύριο, πιστεύουν στην επόμενη μέρα του Δήμου μας, που με γνώση και νέα πνοή θα φέρουν αυτά που αξίζουν στον Δήμο μας και που όλοι οι δημότες δικαιούνται. Ο Κώστας έχει πολλά ενδιαφέροντα, με έμφαση στον πολιτισμό και όραμα μέσα από συλλογικές δράσεις, με ήθος, σοβαρότητα και δημιουργικότητα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος