FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιος με τον Τάκη Δημητρουλόπουλο ο επιχειρηματίας Νίκος Αγγελόπουλος

Ημερομηνία: 23-07-2023 | Συντάκτης:

Mε τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Τάκη Δημητρουλόπουλου, θα είναι ο επιχειρηματίας Νίκος Αγγελόπουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.


Ο Νίκος Αγγελόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά, μεγάλωσε στο Π. Φάληρο, ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και σπούδασε Στατιστική και Marketing στο IST STUDIES. Στο διάστημα της εφηβείας του δούλεψε ως υπεύθυνος της οικογενειακής του επιχείρησης.

Μετά τις σπουδές και την στρατιωτική του θητεία, το 2001, αποφάσισε να αφήσει την πρωτεύουσα επιλέγοντας την ποιότητα ζωής του χωριού του, Γραίκα, καθώς ανέλαβε επίσης την διεύθυνση του Ραδιοφωνικού Σταθμού GRECA FM 99.4, του οποίου παραμένει ακόμα και σήμερα ιδιοκτήτης.

Το 2004 δημιούργησε τον πολυχώρο LIQUID στη Διασταύρωση Κρεστένων, αναδεικνύοντας την πόλη της Κρέστενας, καθώς έγινε πόλος έλξης και σημείο συνάντησης για όλες τις ηλικίες τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες. Είναι παντρεμένος και είναι πατέρας ενός παιδιού.

Ο Νίκος Αγγελόπουλος δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τάκη Δημητρουλόπουλο για την πρότασή του να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό που θα αλλάξει τον τόπο μας. Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από νέες ιδέες, από νέο δυναμικό υλικό, από αγωνιστές με όραμα το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας. Έχει ανάγκη να στέκεται σε όλα τα προβλήματα όλων των δημοτών, άσχετα με το τι ψήφισαν, να λύνει προβλήματα των δημοτών καθημερινά και όχι μόνο όποτε έρχονται εκλογές! Ο Τάκης Δημητρουλόπουλος έχει όλη την εμπειρία να οδηγήσει σε αναπτυξιακή πορεία τον Δήμο μας, να δώσει άλλη πνοή, να δουλέψει και να κάνει πράξη έργα.  Με απόλυτη ευθύνη και προσήλωση θα δουλέψουμε μαζί του για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας από άκρη σε άκρη».

Ο Τάκης Δημητρουλόπουλος, αφού τον καλωσόρισε, ανέφερε:

«Ευχαριστώ τον Νίκο για την αποδοχή της πρότασής μου να συμμετάσχει στο συνδυασμό μας. Άνθρωποι σαν τον Νίκο μάς εμπνέουν, μας γεμίζουν δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας, για τον νέο Δήμο που οραματιζόμαστε. Χαίρομαι που είναι μαζί μας. Έχει ανάγκη η περιοχή μας από νέους, δυναμικούς, ενεργητικούς, με νέες ιδέες και με ανοικτά μυαλά ανθρώπους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot