FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου Πύργου ο πρόεδρος της Τ.Κ. Λατζοΐου Επαμεινώνδας Μπαρτζάκος

Ημερομηνία: 05-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Ηλεία, Νέα
  • Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Συνεχίζουμε δυνατά για όλο τον Δήμο»  

Στον εκλογικό συνδυασμό του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου μετέχει ο νυν πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λατζοΐου Επαμεινώνδας Μπαρτζάκος. Ο κ. Αντωνακόπουλος ανακοίνωσε την συμμετοχή του κ. Μπαρτζάκου στο ψηφοδέλτιό του, ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στην Δ.Ε. Ωλένης.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην μεγάλη “οικογένεια” της παράταξής μας, τον κ. Μπαρτζάκο» δηλώνει ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος. «Η παράταξή μας μεγαλώνει, διευρύνεται και υποδέχεται δραστήριους ανθρώπους που έχουν αποδείξει στην πολύχρονη ενασχόλησή τους με τα κοινά, την αγάπη για τον τόπο και τους συμπολίτες τους. Ο κ. Μπαρτζάκος έχει θέσει τον εαυτό του, επί 40 συναπτά έτη, στην υπηρεσία του πολίτη με μεγάλη επιτυχία σε όποιο μετερίζι έχει βρεθεί. Στην τοπική αυτοδιοίκηση,  σε συνδικαλιστικά όργανα, σε αθλητικούς και συλλογικούς φορείς, έχει υπηρετήσει με αξίες και ιδανικά τον συνάνθρωπο. Για μας, η υποψηφιότητα του Επαμεινώνδα Μπαρτζάκου με τον συνδυασμό μας, αποτελεί ενισχυμένη εγγύηση για την Δ.Ε. Ωλένης. Τον καλωσορίζουμε, να συνεχίσουμε δυνατά το έργο που ξεκινήσαμε το 2019, με όραμα για την αναμόρφωση  του Δήμου μας».

Ο κ. Μπαρτζάκος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύργου για τα θερμά του λόγια και δήλωσε: «Τα  40 χρόνια θητείας μου στην τοπική αυτοδιοίκηση τα θέτω στην υπηρεσία του Δημάρχου μας, στον Τάκη Αντωνακόπουλο, τον άνθρωπο! Στον Δήμαρχο με όραμα που έχει αναμορφώσει τη πόλη και τις τοπικές κοινότητες. Οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε ότι, στον λίγο χρόνο της θητείας του, και κάτω από πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες (πανδημία, υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση των υπηρεσιών)  κατάφερε να κάνει ήδη τόσα πολλά και να μεταμορφώσει τον πόλη και τις τοπικές κοινότητες. Συντάσσομαι μαζί του με όλες μου τις δυνάμεις για να προσφέρω, απ’ όποια θέση μου ζητηθεί, το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να συνεχίσουμε στο δρόμο της δημιουργίας που έχει χαράξει».

Σύντομο βιογραφικό

Ο Επαμεινώνδας Μπαρτζάκος γεννήθηκε στο Λατζόι. Ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση στην κοινότητα Λατζοΐου από τις αρχές της δεκαετίας του ΄80. Έχει διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος, Αντιπρόεδρος στην κοινότητα Λατζοΐου, Δημοτικός Σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Ωλένης και πρόεδρος (άνω των 9 ετών) στην Τοπική κοινότητα.

Έχει προεδρεύσει επί 14 χρόνια στο Σωματείο ΤΑΧΙ Πύργου και επί 12 χρόνια στο Ραδιοταξί Πύργου και είχε εκλεγεί στο 9μελές συμβούλιο του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ΤΑΧΙ. Έχει διατελέσει διαιτητής ποδοσφαίρου – μέχρι τη Β’ Εθνική – και επί 4  χρόνια θήτευσε ως Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. των Διαιτητών ποδοσφαίρου Ηλείας.

Είναι πρόεδρος στον Σύνδεσμο των Γορτυνίων Νομού Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot