FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου Πύργου ο Γιώργος Κοτσιλίμπας

Ημερομηνία: 11-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Η παράταξή μας διαρκώς μεγαλώνει, διευρύνεται και υποδέχεται δραστήριους ανθρώπους» 


Στον εκλογικό συνδυασμό του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου μετέχει ο Γιώργος Κοτσιλίμπας.

Πρώην ανώτατος αξιωματικός, Ιπτάμενος, της Πολεμικής Αεροπορίας, που διετέλεσε σε σημαντικές θέσεις ευθύνης, μεταξύ των οποίων και Δ/τής της 117 Π.Μ., ακόλουθος για δυο χρόνια στην ελληνική Πρεσβεία στις ΗΠΑ, αντιπρόσωπος της χώρας σε αντίστοιχα γκρουπ και πάνελ του ΝΑΤΟ. Ακόμα έχει μετάσχει με επιτυχία στη διοίκηση ιδιωτικών επιχειρήσεων και αθλητικών συλλόγων, ενώ έχει εκλεγεί το 2010 Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου.    

Ο κ. Αντωνακόπουλος ανακοίνωσε την συμμετοχή του κ. Κοτσιλίμπα στο ψηφοδέλτιό του, ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου, δηλώνοντας:

«Είναι χαρά και τιμή για την παράταξη μας η συστράτευση σε αυτήν, του Γιώργου Κοτσιλίμπα, διακεκριμένου πρώην ανώτατου αξιωματικού Ιπτάμενου της Πολεμικής Αεροπορίας, με εμπειρία και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και με εγνωσμένη εμπειρία στη διοίκηση φορέων και συλλόγων που έχει διατελέσει. Ιδιότητες και γνώσεις δηλαδή, που συμπυκνώνουν στο πρόσωπο του σημαντικά απαιτούμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: δημοκρατικότητα, διαφάνεια καθώς και αποτελεσματικότητα. Που αποτελούν και βασικά ζητούμενα από την κοινωνία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot