FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Πύργου ο Χρήστος Γαβράς

Ημερομηνία: 01-08-2023 | Συντάκτης:

«Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο»

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου «Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο», συντάσσεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Χρήστος Γαβράς για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.


 –  Ο Χρήστος Γαβράς είναι Διοικητικός υπάλληλος σε ανώνυμη εταιρεία Μονάδων Υγείας. Γεννήθηκε στον Πύργο και είναι απόφοιτος Νοσηλευτικής. Η όρεξή του για διαρκή μάθηση τον έχει οδηγήσει σήμερα στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, όπου φοιτά στο τμήμα «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών».

 – Δραστήριο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, έχει επιδείξει μια πλούσια δράση για την ενίσχυση του επιχειρηματικού κόσμου, τόσο του Πύργου όσο και του Νομού, μέσα από νευραλγικές θέσεις. Έχει διατελέσει Πρόεδρος Νέων Επιχειρηματιών Ν. Ηλείας, Γραμματέας της Ομοσπονδίας Εμπορικών συλλόγων Ν. Ηλείας και Οικονομικός Επόπτης του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηλείας.

*  Ο ίδιος δηλώνει για την υποψηφιότητά του: «Αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δημάρχου μας Τάκη Αντωνακόπουλου, συστρατεύομαι μαζί του, στον αγώνα των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Πύργου. Θεωρώ ότι ο Δήμαρχός μας, όλη την προηγούμενη τετραετία απέδειξε με το έργο του το τι μπορεί να κάνει. Έχει ήδη ένα πλούσιο έργο για την πόλη μας και τις τοπικές μας κοινότητες. Είχαμε μια σωστή οδοποιία, έγιναν πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθώς και τόσα άλλα που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν εξασφαλιστεί. Είτε λόγω μη εξασφάλισης κονδυλίων, είτε άλλων δυσλειτουργιών. Συμπορεύομαι με τον Δήμαρχο Πύργο και ιατρό, γιατί θεωρώ ότι είναι ικανός την επόμενη πενταετία να πάει την πόλη του Πύργου και τον Δήμο ακόμη πιο μπροστά»

*  Ο Δήμαρχος Πύργου, καλωσόρισε τον κ. Γαβρά στην μεγάλη οικογένεια της παράταξης «Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο», του ευχήθηκε καλό αγώνα και δήλωσε: «Ο Χρήστος Γαβράς είναι ένα φίλος με τον οποίο συνυπάρχουμε στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες για πολλά χρόνια. Εκείνο που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει είναι πως, ο Χρήστος Γαβράς είναι ένας ανιδιοτελής αγωνιστής ο οποίος ζει τη ζωή του στη διαφάνεια της εργασίας και της καθημερινής προσπάθειας. Είναι ένας αξιόπιστος άνθρωπος και αγωνιά πραγματικά για το μέλλον αυτού του τόπου. Γιατί έχει οικογένεια, θέλει τα παιδιά του να ζήσουν σε μια καλύτερη πόλη, κι ο ίδιος βέβαια έχει αγωνιστεί από πολλά μετερίζια για το καλό αυτής της κοινωνίας, μέσα από δημοκρατικούς θεσμούς.

Σ’ αυτή την συγκυρία όπου ο τόπος χρειάζεται ενότητα δυνάμεων, ξεχνώντας και αδιαφορώντας για τις σειρήνες του διχασμού από το παρελθόν, χρειάζεται όλοι να καλύψουμε το κενό που υπήρξε στον Πύργο, δυστυχώς, επί πολλές δεκαετίες! Ο Χρήστος είναι ένας ιδανικός άνθρωπος με τόλμη. Έχει αποδείξει ότι μπορεί, ότι έχει άποψη και τη στηρίζει. Η πολιτική για τον ίδιο είναι αντιπαράθεση ιδεών, απόψεων και προτάσεων. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε τη σύνθεση των απόψεων και των προτάσεων. Και η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο ιδανικός χώρος να συναντιούνται άνθρωποι οι οποίοι έχουν αυτή την κοινή αγωνία. «Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο», σεβόμενοι πάντα τους θεσμούς δημοκρατικών διαδικασιών».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot