FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη «Ήλιδα-Νέα Μέρα» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Ημερομηνία: 15-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86617″ img_size=”full”][vc_column_text]Την υποψηφιότητα του πρώην αντιδημάρχου Πηνείας κ. Κώστα Αναγνωστόπουλου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κύριος Αναγνωστόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αποφάσισα να κατέλθω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον Δήμαρχο Ήλιδας και εκ νέου υποψήφιο κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και να διεκδικήσω για ακόμα μία φορά μαζί του την ψήφο σας στην Δημοτική Ενότητα Πηνείας και όλον τον υπόλοιπο Δήμο Ήλιδας. Με τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Ήλιδας να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Πηνείας. Πρόκειται για έναν Δήμαρχο που αποδείχθηκε άξιος, έντιμος, μα παν’ απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Στην θητεία του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου η διαχείριση έγινε με σύνεση και διαφάνεια κι έτσι ο Δήμος παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει συνολικά η χώρα, στάθηκε όρθιος και μπόρεσε να θέσει το δικό του αναπτυξιακό πλάνο.  Όλα αυτά μας δίνουν τη σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο!»

Με Χριστοδουλόπουλο ο Σ. Σαφαρής για την Τ.Κ Χαβαρίου

Τον οικοδόμο Σπύρο Σαφαρή στο ψηφοδέλτιο της Τ.Κ. Χαβαρίου υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κύριος Σαφαρής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων στη δήλωσή του τα εξής: «Την πενταετία που μας πέρασε, με την δημοτική αρχή Χριστοδουλόπουλου παρατηρείται μεγάλο έργο στην περιοχή του Χαβαρίου, ενώ έχουν μπει γερά και σταθερά τα θεμέλια για την ανάπτυξή της τα επόμενα χρόνια. Συντασσόμαστε μαζί του για να συμβάλλουμε κι εμείς στην ανάπτυξη του τόπου μας!».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot