FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιοι με την παράταξη του Δημάρχου Πύργου οι Παναγιώτης Σκαρτσιάρης και Δημήτρης Βουδούρης

Ημερομηνία: 11-04-2023 | Συντάκτης:

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Μαζί στον αγώνα των ιδεών για έναν καλύτερο Πύργο»

Δύο νέες ανακοινώσεις προσώπων που συντάσσονται στο πλευρό του και προέρχονται από το χώρο της Εκπαίδευσης με σημαντικές περγαμηνές στο βιογραφικό τους, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Σκαρτσιάρη και Δημήτρη Βουδούρη που δηλώνουν πανέτοιμοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος: «Δύο ξεχωριστοί άνθρωποι εντάσσονται στο μεγάλο ψηφοδέλτιο νίκης που διαμορφώνεται για τις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο κ. Βουδούρης, διευθυντής στο Δημόσιο ΙΕΚ με πλούσιο βιογραφικό στο χώρο της Παιδείας και της Εκπαίδευσης. Το ίδιο και ο κ. Σκαρτσιάρης με έντονη δραστηριότητα στο χώρο της Εκπαίδευσης και της απόκτησης δεξιοτήτων Ανώτερων Σχολών, ενώ παράλληλα έχει δραστηριοποιηθεί στον ιδιωτικό τομέα με μεγάλη επιτυχία.

Είναι δύο συμπολίτες μας, που έχουν δείξει ότι ανιδιοτελώς προσφέρουν στο χώρο της εκπαίδευσης και στο χώρο τη κοινωνίας. Και αυτό χρειάζεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τους ευχαριστούμε που μας τιμούν με την παρουσία τους. Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα των ιδεών, των απόψεων και των προτάσεων για έναν καλύτερο Πύργο! Έναν Πύργο που αξίζουμε όλοι μας και κυρίως οι επόμενες γενιές».

«Πορευόμαστε για τη νέα πορεία του Δήμου μας»

Τις θερμές τους ευχαριστίες εξέφρασαν οι δύο νέοι υποψήφιοι.

Με τον κ. Βουδούρη να δηλώνει: «Ευχαριστώ τον κ. Αντωνακόπουλο για την τιμή να με συμπεριλάβει στο επόμενο ψηφοδέλτιο της παράταξής του. Στόχος μας, να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο τον Δήμο και τους συμπολίτες μας, κυρίως στο χώρο της εκπαίδευσης που δραστηριοποιούμαι 23 χρόνια».

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Σκαρτσιάρης δήλωσε: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τιμή για την ενσωμάτωσή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Δημάρχου. Είναι γνωστό ότι με τον Παναγιώτη Αντωνακόπουλο μας συνδέει χρόνια φιλία. Ήρθε η ώρα λοιπόν να συμπορευτούμε στον κοινό αυτοδιοικητικό αγώνα. Επιπλέον, αισθάνομαι διπλή χαρά, γιατί με έναν καλό φίλο και συνάδελφο, τον Δημήτρη Βουδούρη παρουσιαζόμαστε μαζί και πορευόμαστε για τη νέα νίκη του Δημάρχου και τη νέα πορεία του Δήμου μας».

Μεγάλη πορεία στο χώρο της Εκπαίδευσης

-Ο Παναγιώτης Σκαρτσιάρης είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Σχολής ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ και έχει κάνει σπουδές στην Ψυχολογία. Έχει υπηρετήσει στο χώρος της  Εκπαίδευσης ως καθηγητής και  Διευθυντής στο Δημόσιο ΙΕΚ-ΟΑΕΔ Πύργου όπως και ως δημιουργός του Τεχνολογικού Ι.Ι.Ε.Κ. Έχει υπηρετήσει επίσης τον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης για οχτώ χρόνια, ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου. Έχει εκδώσει το βιβλίο «Εφηβική ηλικία και τα προβλήματά της».

-Ο κ. Βουδουρης «μετρά» 23 χρόνια στο χώρο της Εκπαίδευσης. Οικονομολόγος, με Παιδαγωγικές σπουδές και master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι διευθυντής επί 16 χρόνια στα Δ.ΙΕΚ σε Πύργο και Αμαλιάδα. Επιπλέον, επιμορφωτής Πληροφορικής στο ΥΠΑΙΘ και στο ΕΚΔΑΑ και επιμορφωτής στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Πολιτικής στην Εισαγωγική Επιμόρφωση καθηγητών και στα νέα προγράμματα σπουδών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος