FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφιες με τον συνδυασμό του Δημάρχου Πύργου Σοφία Κατσιροπούλου και Σοφία Κίτσου

Ημερομηνία: 29-06-2023 | Συντάκτης:

Με δύο νέα, γνωστά στην κοινωνία του Πύργου, γυναικεία ονόματα, ενισχύει τον εκλογικό του συνδυασμό ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος. Πρόκειται για τις κ.κ. Σοφία Κατσιροπούλου-Νικολακοπούλου, επαγγελματία και Σοφία Κίτσου-Βάγια, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο.

Τις δύο νέες υποψήφιες καλωσόρισε στον συνδυασμό του ο κ. Αντωνακόπουλος, δηλώνοντας: «Θεωρούμε ότι για λόγους, όχι μόνο ποσόστωσης, αλλά πραγματικής ουσίας, καλωσορίζουμε στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας, δύο δραστήριες γυναίκες της πόλης μας και έχουμε την ευτυχή συγκυρία να έχουν το ίδιο όνομα: Σοφία! Κάτι που λείπει στις μέρες μας από τη δημόσια ζωή. Εκτιμώ ότι θα προσφέρουν με την υψηλή σοφία τους στο Δήμο Πύργου.

Η κ. Σοφία Κατσιροπούλου-Νικολακοπούλου είναι γνωστή επιχειρηματίας στον Πύργο, με πολύπλευρη προσφορά σε κοινωνικά και αθλητικά θέματα αλλά και στην επιχειρηματικότητα. Είναι μια αστείρευτη πηγή ζωντάνιας και ενέργειας. Μέλος μιας συνολικά δραστήριας οικογένειας, καθώς είναι σύζυγος του Αντρέα Νικολακόπουλου, που διακρίνεται για την επιχειρηματική του τόλμη, την συνέπεια και την ηθική ακεραιότητά του στο δημόσιο βίο της πόλης. Θα συμβάλει πάρα πολύ στη βελτίωση του επιπέδου λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου και την προσφορά της στον συνάνθρωπο.

Η κ. Σοφία Κίτσου-Βάγια, γνωστή επιστήμονας, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο επιστημονικό αυτό πεδίο, το οποίο τελικά αναδεικνύεται καθοριστικός παράγοντας της υγείας και επηρεάζει ζητήματα δημόσιας υγείας. Η κ. Κίτσου ανταποκρίνεται στην επιστήμη της υποδειγματικά με βάση και την έγκριση της κοινωνίας που λαμβάνει τόσα χρόνια. Έχει μακρά προσφορά μέσα από συλλογικότητες στην πόλη, έχει δείξει το πραγματικό της ενδιαφέρον που ξεκινά από την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Η πολιτική είναι μια διαδικασία που αφορά την κοινωνία συνολικά. Και αυτό πρέπει να το αντιληφθούμε όλοι. Θέλουμε συλλογική συνείδηση, κοινωνική ευαισθησία, πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά. Σ’ αυτόν τον τομέα οι γυναίκες, από τη δημιουργία τους, υπερτερούν και γι’ αυτό διακρίνονται σε ανάλογα ζητήματα. Με τις δύο «Σοφίες» που έχουμε μαζί μας, θα προχωρήσουμε με σωστό βηματισμό. Τις καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας».

Σοφία Κατσιροπούλου-Νικολακοπούλου

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον άξιο Δήμαρχο μας κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλο για τη στήριξη και την εκτίμηση του στο πρόσωπο μου. Η γνωριμία μας έρχεται προ πολλών ετών. Γνωρίζω τον Δήμαρχο μας ως άνθρωπο της προσφοράς, αρωγό σε όσους έχουν την ανάγκη του, είτε ως γιατρός, είτε ως απλός άνθρωπος. Σε κάποια δύσκολη στιγμή της ζωής μου, στάθηκε κοντά μου δίνοντας και σε μένα τη στήριξη του. Είναι άνθρωπος απλός, αγωνιστής, άνθρωπος που “δεν μασάει τα λόγια του” και για μένα γνώστης όλων των προβλημάτων της καθημερινότητας του Δήμου μας αλλά και ειδικά της πόλης μας. Φιλοδοξία μου είναι να συμβάλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην προκοπή του Δήμου μας και δεσμεύομαι να σταθώ αντάξια της εμπιστοσύνης του, καθώς και να πραγματώσω τις προσδοκίες του! Με στόχο την πρόοδο της πόλης μας και την καλυτέρευση της ζωής και της καθημερινότητας των συμπολιτών μας!».

Βιογραφικό Σοφίας Κατσιροπούλου-Νικολακοπούλου

Επαγγελματίας, με πολύχρονη παρουσία στην επιχειρηματικότητα του Πύργου. Δραστήρια γυναίκα, σύζυγος του γνωστού απόστρατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ και αντιπροέδρου της ΕΠΣ Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλου. Δραστηριοποιείται προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στον Αθλητισμό και ως αντιπρόεδρος της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανηλειακού. Πατέρας της ο αείμνηστος Θανάσης Κατσιρόπουλος, γνωστός αθλητικός παράγοντας της πόλης μας. Η κ. Κατσιροπούλου διατηρούσε για δεκαετίες κατάστημα επίπλων γραφείου στον Πύργο. Σήμερα προσφέρει την εμπειρία της στην επιχείρηση του γιου της Χρήστου, στη γνωστή «Ιδιωτική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφάλειας “ΔΑΙΔΑΛΟΣ security”

Σοφία Κίτσου-Βάγια

«Ευχαριστώ πολύ το Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλο για την τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στο συνδυασμό του ενόψει των προσεχών Δημοτικών εκλογών. Για μένα η ενεργός συμμετοχή στα κοινά του Δήμου μας είναι μια νέα πρόκληση καθώς μέχρι σήμερα, παρά το ενδιαφέρον μου για την πρόοδο της πόλης και του Δήμου μας, δεν είχα ασχοληθεί από θέσεις ευθύνης. Η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια από τη Δημοτική Αρχή για την αναγέννηση του τόπου μας με ώθησε να πάρω την απόφαση να ενταχθώ κι εγώ σε αυτή τη δυναμική και ανεξάρτητη ομάδα. Δεσμεύομαι ότι, μαζί με τους άλλους συνυποψηφίους και επικεφαλής το Δήμαρχο, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε το σημαντικό έργο που ήδη επιτελείται σε πολλούς τομείς, να συνεχιστεί και την επόμενη πενταετία».

Βιογραφικό Σοφίας Κίτσου-Βάγια

Γεννήθηκε στον Πύργο όπου και εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι η πρώτη – χρονικά – ιδιώτης Διαιτολόγος-Διατροφολόγος στην πόλη μας. Συνεργάζεται με αθλητικούς συλλόγους, με συλλόγους γονέων και άλλες συλλογικότητες της πόλης. Είναι μέλος της διοίκησης του Φιλαθλητικού Συλλόγου Πύργου. Είναι κόρη του αείμνηστου, γνωστού Πυργιώτη, πρώην προέδρου Εργατικού Κέντρου Πύργου και σταθμάρχη του ΚΤΕΛ Ηλείας Νικολάου Κίτσου. Παντρεμένη με τον κ. Βάγια Χαράλαμπο, απόστρατο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας και μητέρα τριών παιδιών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot