FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφια στις εκλογές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.η Λαμπρινή Αναστοπούλου

Ημερομηνία: 26-09-2024 | Συντάκτης:

Η δραστήρια πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλων Πύργου, Λαμπρινή Αναστοπούλου, είναι υποψήφια στις εκλογές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για μέλος του Δ.Σ., με την παράταξη της Σοφίας Σακοράφα, ύστερα από προσωπική πρόσκληση της προέδρου της Ομοσπονδίας στίβου.

Η Λαμπρινή Αναστοπούλου, που είναι ελεύθερη επαγγελματίας κι έχει σπουδάσει Περιβαλλοντολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στο Open University UK, είναι μητέρα της πρωταθλήτριας του μήκους, Νικολίας Ποϊραζίδη και της Παναγιώτας Ποϊραζίδη επίσης πρωταθλήτριας στα σύνθετα Κ16, αλλά και η ίδια ήταν αθλήτρια στίβου στα μαθητικά της χρόνια (στο αγώνισμα του μήκους).

Η Λαμπρινή Αναστοπούλου είναι μέλος του Γ.Σ. Απόλλων Πύργου από το 2017, ενώ από το 2022 ασκεί τα καθήκοντα της προέδρου. Όπως έχουμε γράψει, στις πρόσφατες εκλογές της ΕΑΣ Β. Πελοποννήσου εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Οι εκλογές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για την ανάδειξη προέδρου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής επιτροπής και εκπροσώπων της Ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «GRAND HYAΤT ATHENS».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot