FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Πύργου η Αθηνά Μουζή

Ημερομηνία: 18-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Ηλεία, Νέα

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου συντάσσεται ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η Αθηνά Μουζή για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η κ. Μουζή με καταγωγή από την Ηλεία, γεννήθηκε στη Ρόδο, κι από το 1988 έζησε στην Αθήνα ενώ από το 2012 επέλεξε να ζει μόνιμα στον Πύργο. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, οικονομολόγο – λογιστή κι έχουν ένα γιό 9 ετών. Έχει σπουδάσει προγραμματίστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, γραφιστική, κατέχει άδεια διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας και διαθέτει διπλώματα σε διάφορους κλάδους από ιδιωτικές σχολές. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε κυρίως στον χώρο της ασφάλισης όπου εργάστηκε για πάνω από δέκα χρόνια ως διακανονίστρια τροχαίων ατυχημάτων. Τα τελευταία έντεκα χρόνια εργάζεται στον ΕΦΚΑ και συγκεκριμένα στην  Τοπική Διεύθυνση Α’ Ηλείας με έδρα τον Πύργο. Έχει δοκιμαστεί και στην τοπική αυτοδιοίκηση διατελώντας ως κοινοτική σύμβουλος την τετραετία που διανύουμε.

Όπως ανέφερε: “Η αυταπόδεικτη αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, με έκανε να μετακομίσω στον Πύργο και να μεγαλώσω το μοναχογιό μου στην ευλογημένη γη μας. Η εμπειρία μου ως δημόσια υπάλληλος αλλά και οι γνώσεις μου σε ποικίλους επαγγελματικούς κλάδους, θα μου επιτρέψουν να εμβαθύνω στα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας  προωθώντας την τοπική οικονομία και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Γι’ αυτόν τον λόγο και κυρίως γιατί επιθυμώ να προσφέρω πραγματικά για την ευημερία του δήμου Πύργου, αποφάσισα να στηρίξω τον Παναγιώτη Αντωνακόπουλο και να δηλώσω υποψήφια τον συνδυασμό του, προκειμένου να συνδράμω με ανιδιοτέλεια στην βελτίωση της καθημερινότητας μας και του τόπου μας. Ανεξάρτητη προσωπικότητα με έντονη βούληση, έχω το θάρρος της γνώμης μου και θεωρώ ότι η ειλικρίνεια, ο σεβασμός, η ενσυναίσθηση και η ανοιχτή ακρόαση προς όλους τους πολίτες του Δήμου μας θα συμβάλουν στη λήψη αποφάσεων με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Στόχος του συνδυασμού μας, αλλά και δικός μου προσωπικά, είναι να ακούμε τους συμπολίτες μας με προσοχή, να αφουγκραζόμαστε τα θέλω τους, να σταθούμε στο πλευρό τους και να χαράξουμε από κοινού την πορεία για ένα Πύργο ασφαλή, υγιή και συγκροτημένο. Με οδηγό αυτή μου την αγάπη θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία του τόπου μου στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Δηλώνω έτοιμη να ακούσω τις ανάγκες των συμπολιτών μου και να εργαστώ σκληρά για την επίλυση των καθημερινών αλλά και χρόνιων προβλημάτων».

  – Ο κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος δήλωσε: «Άνθρωποι με κοινά οράματα και στόχους, διαρκώς ενώνουν τις δυνάμεις τους με την παράταξη μας, στην πορεία νίκης για το καλύτερο μέλλον του Δήμου μας. Η κ. Μουζή, ένας άνθρωπος δραστήριος, ενεργό μέλος της κοινωνίας μας, με σημαντική παρουσία δραστηριοτήτων πάντα δίπλα στον πολίτη, έχει να προσφέρει πολλά. Την καλωσορίζουμε στον ενωτικό συνδυασμό μας για να εργαστούμε όλοι μαζί για μια νέα εποχή του Δήμου μας, στις βάσεις απαιτούν η προοπτική και οι ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot