FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφια με τη δημοτική παράταξη «Ήλιδα-Νέα Μέρα» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, η Βαρβάρα Μπαντούνα

Ημερομηνία: 04-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85853″ img_size=”full”][vc_column_text]Την υποψηφιότητα της Φιλολόγου και Ιδιωτικής Υπαλλήλου κας Βαρβάρας Μπαντούνα με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κυρία Μπαντούνα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ως νέα μητέρα και ως νέος άνθρωπος βιώνω από κοντά τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Αν και κατάφερα –όπως πολλά παιδιά της ηλικίας μου– να σπουδάσω, ουδέποτε κατάφερα να ασχοληθώ σοβαρά με το αντικείμενο της εξειδίκευσής μου, αφού οι ευκαιρίες στη χώρα μας είναι ελάχιστες.

Ακόμα λιγότερες είναι όταν μαζί με εσένα έχεις να σκεφτείς και ένα ακόμα άτομο, που μεγαλώνεις μόνος σου.

Όμως αυτό με οδηγεί περισσότερο να ασχοληθώ με τα κοινά και να συμβάλλω και εγώ στην κατεύθυνση επίλυσης των χρόνιων κοινωνικών μας προβλημάτων. Μόνο μέσα από τη συμμετοχή, μπορούμε να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά. Ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον!

Πιστεύω στο όραμα του Δημάρχου μας και στο έργο που έχει να επιδείξει η δημοτική μας αρχής. Ως εργαζόμενη για οχτώ μήνες στο Δήμο είδα έναν δήμο και ένα δήμαρχο με ανθρώπινο πρόσωπο.

Για το λόγο αυτό αποδέχτηκα με χαρά την πρόσκληση – πρόκληση του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλος, προκειμένου να συμμετέχω κι εγώ με τον συνδυασμό ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ, στην επερχόμενη εκλογική μάχη του Μαΐου!».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot