FOLLOW US: facebook twitter

Υποψήφια με τη δημοτική παράταξη «Ήλιδα-Νέα Μέρα» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, η Αφροδίτη Παπαδοπούλου

Ημερομηνία: 29-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85509″ img_size=”full”][vc_column_text]Την υποψηφιότητα της κας Αφροδίτης Παπαδοπούλου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κυρία Παπαδοπούλου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Με μεγάλη μου χαρά αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, στο πλευρό του δημάρχου μας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας αποτελεί ένα πρόσωπο που εμπνέει εμπιστοσύνη στους δημότες, αφού μιλάει πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας. Το έργο της δημοτικής του αρχής είναι μεγάλο και αρχίζει να φαίνεται στην Αμαλιάδα και τα Δημοτικά της Διαμερίσματα.

Ως κάτοικος Τοπικής Κοινότητας βλέπω ότι υπάρχει θέληση για ένταξη των κατοίκων όλων των δημοτικών διαμερισμάτων στην καθημερινότητα της πόλης. Συμμετέχουμε στους μεγάλους θεσμούς, γινόμαστε κοινωνοί των μεγάλων εκδηλώσεων.

Στην άκρως τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας είπα αμέσως το ΝΑΙ και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό μέλλον του τόπου μας.

Στην επόμενη μέρα για την οποία έχουν μπει γερά τα θεμέλια, δεν περισσεύει κανείς!». [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot