FOLLOW US: facebook twitter

Υπέροχη βραδιά με Banda Morena στο Επιτάλιο!

Ημερομηνία: 05-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μια υπέροχη βραδιά, υπό το φως της πανσελήνου, έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στον “Παιδόκοσμο Επιταλίου” που φιλοξένησε την εκπληκτική BANDA MORENA, στο πλαίσιο της δεύτερης εκδήλωσης του πρώτου φεστιβάλ του Πολιτιστικού Συλλόγου “Επί της Άλος” Επιταλίου.

Στον εξαιρετικό χώρο που έχει δημιουργήσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και ευγενικά παραχώρησε για την συναυλία, πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, απόλαυσε ένα μουσικό δίωρο με ελληνικά και ξένα τραγούδια που η γνωστή και αγαπημένη πλέον σε όλους μπάντα παρουσίασε. Ενα πρόγραμμα καλοκαιρινό, δροσερό, χορευτικό και άκρως ξεσηκωτικό!

Αν και οι συνθήκες ήταν πρωτόγνωρες, λόγω της επιβολής των μέτρων για τον κορονοϊό, ο κόσμος συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις, τηρώντας τις αποστάσεις και απόλαυσε – αν και καθιστοί – τα υπέροχα τραγούδια της μπάντας. Ήταν μια βραδιά που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους!

Τα μέλη του Συλλόγου, απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Πύργου για την αρωγή του στην διοργάνωση της εκδήλωσης και την παρουσία του δημάρχου και των συνεργατών του καθώς και σε όλους όσους στήριξαν (Επιταλιώτες και μη) το φεστιβάλ.. Ακόμα ευχαριστούν  τους διευθυντές και τους συλλόγους γονέων των σχολείων του Επιταλίου για την βοήθεια τους, όλους τους νέους του χωριού που εθελοντικά έδωσαν το παρόν σε ότι τους ζητήθηκε καθώς και τους επαγγελματίες του χωριού που βοήθησαν (ο καθένας με τον τρόπο του).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος