FOLLOW US: facebook twitter

Υπέροχη βραδιά με τα Χρώματα της Ήλιδας στο Επιτάλιο

Ημερομηνία: 11-07-2022 | Συντάκτης:

Στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Πολιτισμού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Επι της Αλός”

Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr


Μια υπέροχη βραδιά, έζησαν όλοιόσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στον Παιδόκοσμο Επιταλίου που φιλοξένησε την εκπληκτική ορχήστρα “Τα Χρώματα της Ήλιδας”, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Πολιτισμού Επιταλίου που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Επι της Αλός”.

Στον περιποιημένο και δροσερό χώρο του Παιδόκοσμου, πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, απόλαυσε ένα μουσικό πρόγραμμα υπό την καλλιτεχνική Δ/νση του Γιώργου Γκιντζίρη με υπέροχα και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια που ερμήνευσε η Χαρά Σκουλαρίκου. Μαζί τους έπαιξαν ο Παύλος Αυγερινόπουλος και Θανάσης Πουλακίδας στο τζουρά, ο Νίκος Στεφανίδης στην Κιθάρα, ο Γιώργος Γκιντζίρης στο πιάνο και την κιθάρα, ο Δημήτρης Μαλεβίτης στο Μπάσο, ο Παναγιώτης Καψάσκης στα κρουστά και ο Δημήτρης Πανδής στα τύμπανα.

Τα Χρώματα της Ήλιδας ταξίδεψαν το κοινό με αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων συνθετών και σκόρπισαν κέφι και χαρά, με μια νοσταλγική και ταξιδιάρικη συναυλία. Το πρόγραμμα τους περιείχε τραγούδια επιλογές από παλαιότερες παραστάσεις τους, όπως μελωδίες του Σαββόπουλου, του Βαρδή και των Τερμιτών αλλά και του Τσιτσάνη, του Πλέσσα και του Χατζιδάκι, αλλά και του Ξυλούρημεμια λίγο διαφορετική προσέγγιση.

Τη μοναδική αυτή βραδιά, παρακολούθησαν δεκάδες Επιταλιώτες και μη καθώς και οι βουλευτές Ανδρέας Νικολακόπουλος και Διονύσης Καλαματιανός, στηρίζοντας με την παρουσία τους τις δράσεις του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Επιταλίου που από την ημέρα της δημιουργίας του, έχει προσφέρει ξεχωριστές εκδηλώσεις και έχει αγκαλιαστεί από πλήθος κόσμος από την ευρύτερη περιοχή.

Η Ορχήστρα. “Τα Χρώματα της Ήλιδας” απεύθυνε και δημόσιο ευχαριστώ στον Πολιτιστικό σύλλογο Επιταλίου για την άριστη διοργάνωση της συναυλίας που παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για βροχή ευτυχώς δεν επαληθεύτηκαν και η βραδιά κύλησε υπέροχα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος