FOLLOW US: facebook twitter

Υπερίων Αμαλιάδας: «Τόπο στα αθλητικά νιάτα»

Ημερομηνία: 09-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

 Ο Υπερίων Αμαλιάδας, η αναπτυξιακή ομάδα UNDER 23, η οποία την περσινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΗ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια και μάλιστα αήττητη, ανακοίνωσε χθες επίσημα την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ της αγωνιστικής περιόδου 2024/25.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου «ο Υπερίων ΑΓΕ Αμαλιάδας και ο Κόροιβος Αμαλιάδας τα τελευταία 7 χρόνια έχουν βάλει τις βάσεις εμείς και η Ελληνική Ομοσπονδία σε επίπεδο αναπτυξιακών ομάδων, μια συνεργασία που προσδοκά να φέρει το μπάσκετ του Νομού ένα βήμα μπροστά.

Δημιουργήσαμε μια ομάδα UNDER 23, ακολουθώντας τον δρόμο που έχουν χαράξει τα μεγάλα σωματεία μπάσκετ στην Ελλάδα, με απώτερο στόχο τα νέα παιδιά, μέσα από την εμπειρία που θα αποκτήσουν με την συμμετοχή τους στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα να είναι πιο έτοιμα να επανδρώσουν μελλοντικά μεγαλύτερα  σωματεία, όπως ο Κόροιβος και τις Εθνικές μας Ομάδες. Η συνεργασία των δύο σωματείων και η επίμονη προσπάθεια που μας χαρακτηρίζει, ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει το μπάσκετ στη μέγιστη απόδοση! Το σύνθημά μας “τόπο στα αθλητικά νιάτα”».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot