FOLLOW US: facebook twitter

Υπεγράφη η σύμβαση για το νέο κτίριο της ΠΥ Λεχαινών

Ημερομηνία: 05-05-2023 | Συντάκτης:

Το αργότερο την 1η Μαρτίου 2024 η μεταστέγασή της

Ένα ακόμα βήμα προς τη μεταστέγασή της έκανε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών, καθώς υπεγράφη η σύμβαση του Ελληνικού Δημοσίου με την εταιρεία «ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΝ ΙΚΕ» για την ανέγερση ακινήτου στη θέση «Βάρτζελη» της Δημοτικής Ενότητας Λεχαινών, όπου και θα στεγαστεί η υπηρεσία

Το ακίνητο που προβλέπεται να κατασκευαστεί, είναι 331,43 τ.μ. και οι βοηθητικοί χώροι 137,08 τ.μ.

Το μηνιαίο μίσθωμα προσδιορίζεται στις 3.000 ευρώ για τρία χρόνια, με πρόβλεψη αναπροσαρμογής στη συνέχεια. Ωστόσο, η μίσθωση θα γίνει με την προϋπόθεση ότι θα είναι έτοιμο για παράδοση μέχρι την 1η Μαρτίου 2024 και σύμφωνα με το κτιριολογικό πρόγραμμα της υπό στέγαση υπηρεσίας και τις οδηγίες που το συνοδεύουν και με βάση τους όρους του Πρακτικού Καταλληλότητας της Επιτροπής Στέγασης. Η πληρωμή θα ξεκινήσει από την ημέρα εγκατάστασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών στο συγκεκριμένο κτίσμα.

Όπως ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο διοικητής της ΠΥ Λεχαινών, Θοδωρής Λεβέντης, επικρατεί ικανοποίηση στις τάξεις της υπηρεσίας, καθώς επιλύεται ένα χρόνιο πρόβλημα και πάγιο αίτημα του ίδιου και προηγούμενων διοικητών της υπηρεσίας και πως πλέον απομακρύνεται ο φόβος να μείνει η υπηρεσία «στο δρόμο». Πρόσθεσε δε πως το νέο κτίριο θα προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας στους ανθρώπους της υπηρεσίας και εξέφρασε την ανυπομονησία του να τελειώσει το έργο και να εγκαινιαστεί ο χώρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot