FOLLOW US: facebook twitter

Χωρίς δυσκολίες τα θέματα των ΑΟΘ

Ημερομηνία: 26-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

panellinies-taxi

Συνέχεια Πανελλαδικών με Βιολογία και ΑΕΠΠ

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, χαρακτηρίζονται τα θέματα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας που εξετάστηκαν χθες οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων που έδωσαν με το νέο σύστημα  (ομάδα προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και η πλειοψηφία των καλά προετοιμασμένων μαθητών κατάφερε να  «προσθέσει» σημαντικά μόρια στην έως τώρα βαθμολογία του.
Οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται αύριο Παρασκευή με Βιολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματικό Περιβάλλον.

Tι είπαν οι μαθητές:

panellinies-gkodas-dimitris

Δημήτρης Γκόντας
«Θεωρώ ότι πήγα πολύ καλά. Τα θέματα ήταν σχετικά εύκολα, είχαν ένα βαθμό δυσκολίας αλλά πιστεύω πως δεν αποτελεί εμπόδιο για όποιον είναι καλά διαβασμένος. Υπήρχε μια παγίδα στο 4ο θέμα η οποία όμως δεν ήταν και τόσο δύσκολη  όσο περιμέναμε. Από τα περσινά θέματα ήταν πιο εύκολα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για σήμερα και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

panellinies-vasilonikouladaki-nefeli

Νεφέλη Βασιλονικολουδάκη
«Καλά ήταν τα θέματα, το 4ο θέμα είχε κλασικές δυσκολίες αλλά δεν πιστεύω ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα πέραν από αυτό. Προσωπικά δεν μου έμεινε χρόνος για επανεξέταση των θεμάτων, γιατί δεν διαχειρίστηκα σωστά το άγχος μου. Γενικά όμως είμαι ευχαριστημένη από το πώς έγραψα».

panellinies-panagopoulou-erika

Έρικα Παναγοπούλου
«Τα περίμενα πιο δύσκολα τα θέματα αλλά ήταν σχετικά καλά. Είχα προετοιμαστεί αρκετά για να μπορέσω να ανταποκριθώ. Είναι ένα μάθημα που οι μαθητές ποντάρουν, γιατί σχετικά με τα υπόλοιπα θεωρείται πιο εύκολο αλλά δεν γίνεται να πας και αδιάβαστος, πρέπει να προετοιμαστείς καλά. Είμαι ευχαριστημένη».

panellinies-petropoulou-xristina

Χριστίνα Πετροπούλου
«Τα θέματα σήμερα ήταν αρκετά βατά για τους μαθητές που είχαν προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά. Με την καθηγήτριά μας είχαμε κάνει πολλές τέτοιες ασκήσεις και μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Αυτό το μάθημα το έχουμε ως βοηθητικό, για να μπορέσουμε να πάρουμε περισσότερα μόρια και εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένη».

vagopoulou-alma

Φροντιστήριο «Άλμα»

«Τα θέματα στο μάθημα ΑΟΘ, ήταν ανάλογα της βαρύτητας του μαθήματος χωρίς όμως να παρουσιάζουν σοβαρές δυσκολίες», σχολίασε η καθηγήτρια Οικονομικών του φροντιστηρίου «Άλμα» κ. Έφη Βαγγοπούλου και πρόσθεσε: «Τα ερωτήματα ήταν σαφή και κάλυπταν όλο το φάσμα της εξεταστέας ύλης. Όπως κάθε χρονιά η άσκηση της ομάδας Δ απαιτεί, εκτός από καλή γνώση και κριτική σκέψη των υποψηφίων. Το αποτέλεσμα για τους καλά προετοιμασμένους μαθητές φαίνεται ότι θα είναι θετικό και θα σημειωθούν υψηλές βαθμολογίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος