FOLLOW US: facebook twitter

Χριστούγεννα στο σπίτι του θα κάνει ο 8χρονος από τον Πύργο

Ημερομηνία: 22-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα
Μετά από 22 μέρες νοσηλείας με κορονοϊό και επιπλοκές του ιού ο Γιαννάκης πήρε χθες εξιτήριο από το Ρίο εν μέσω χειροκροτημάτων

Στην ασφάλεια του σπιτιού του για να κάνει Χριστούγεννα με την οικογένειά του, επέστρεψε ο 8χρονος από τον Πύργο που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Ρίου με κορονοϊό και σοβαρές επιπλοκές που είχαν τα χαρακτηριστικά της νόσου Καβασάκι.

Περίπου στη μια χθες μεσημέρι  ο 8χρονος Γιάννης από τον Πύργο, πήρε εξιτήριο από την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Πνιγμένος στην αγκαλιά των γονιών του, αλλά και των γιατρών και όλου του νοσηλευτικούς προσωπικού ο μικρός ήρωας, νίκησε στη δύσκολη “μάχη” με τις επιπλοκές του κορωνοϊού που τον ανάγκασαν να παραμείνει για νοσηλεία στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, από τις 30 Νοεμβρίου.  Το παιδί, παρουσίασε μεταφλεγμονώδες σύνδρομο το οποίο προέκυψε ως επιπλοκή από τον κορονοϊό. Νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες στη ΜΕΘ Παίδων και κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη μάχη.

Οι γιατροί είχαν επισημάνει τότε πως ο Γιαννάκης θα προλάβει να κάνει Χριστούγεννα στο σπίτι του, αφού θα ελάμβανε εξιτήριο σύντομα. Όπως και έγινε! Η χαρά του και η χαρά της οικογένειάς του απερίγραπτη.

“Το παιδί είναι καλά και θα το παρακολουθούμε και μετά και είναι πολύ χαρούμενο που θα επιστρέψει στο σπίτι του μετά από 22 ημέρες, ανέφερε στο thebest. gr o Καθηγητής, Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Ρίου Γαβριήλ Δημητρίου.

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό επεφύλαξαν ακόμα μια έκπληξη κατά την έξοδο του Γιαννάκη από την Παιδιατρική Κλινική, προσφέροντας του ένα ακόμα δώρο που το συνόδευαν οι ευχές τους για υγεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος