FOLLOW US: facebook twitter

Χρήστος Χριστοδουλόπουλος: Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης!

Ημερομηνία: 22-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87133″ img_size=”full”][vc_column_text]

2000 δημότες του δήμου Ήλιδας έδωσαν βροντερό «παρών» στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και στην παρουσίαση του συνδυασμού του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου
Με σύνθημα «Προχωράμε με αλήθειες»

Παρουσία 2.000 συμπολιτών μας από κάθε γωνιά του Δήμου Ήλιδας, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Αμαλιάδα τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου και η παρουσίαση του συνδυασμού νίκης, της παράταξης “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ”, του Δημάρχου Ήλιδας και εκ νέους υποψηφίου, κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Οι δημότες του Δήμου Ήλιδας με την μεγαλειώδη παρουσία τους και τον παλμό της εκδήλωσης, έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ΝΙΚΗΣ στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 17 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και πλήθος

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος με σύνθημα “Προχωράμε με Αλήθειες”, κατά την ομιλία του αναφέρθηκε λεπτομερώς στο μεγάλο έργο της δημοτικής του αρχής, δίνοντας έμφαση στις προσπάθειες που έκανε για να διασώσει τα προβληματικά και μισοτελειωμένα έργα, αλλά και τα άδεια ταμεία όπως και τα μεγάλα χρέη που παρέλαβε.

Παράλληλα, παρουσίασε και το όραμά του για τον Δήμο του αύριο, με έργα αναπτυξιακά και βιώσιμα, ένα όραμα που έχει τεθεί ήδη σε φάση υλοποίησης.

Στο τέλος, παρουσίασε έναν προς έναν τους υποψηφίους του συνδυασμού  του, ζητώντας από τους παριστάμενους το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 29 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων ο κ. Χριστοδουλόπουλος ανέφερε ότι

«Είστε χιλιάδες και στέκομαι εδώ, μόνος, αλλά για ένα είμαι σίγουρος.
Ότι κάθε μία και κάθε ένας από εσάς, θα μπορούσε να πάρει τη θέση μου και να πει, με όλη τη δύναμη της ψυχής του, την αλήθεια μας!
Την αλήθεια του έργου μας!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για αυτή την τιμή που μου κάνετε.
Να στηρίζετε, με τόσο πάθος, το ψηφοδέλτιό μας κι εμένα σαν Δήμαρχό σας.
Η Αμαλιάδα, η Πηνεία, όλα τα χωριά μας, όλοι είμαστε, απόψε, εδώ.
Τελικά, απόψε, δεν εγκαινιάζουμε μόνο ένα εκλογικό κέντρο.
Εγκαινιάζουμε μια Νέα Εποχή Αλήθειας και Έργου.»
Αναφερόμενος στα σχέδια του για την επόμενη θητεία στο δήμο Ήλιδας τόνισε ότι « Το 2023, το σχέδιό μας είναι, να έχουμε κάνει το Δήμο Ήλιδας μια κοινωνία χαρούμενων ανθρώπων. Γιατί οι πολίτες που βρίσκονται σε αδυναμία, δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Δεν αρκεί να είναι ωφελούμενοι. Έχουμε υποχρέωση να είναι και χαρούμενοι.»

Επισήμανε ακόμα ότι «το φάντασμα του χθες κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσά μας και διχάζει λέγοντας ψέματα. Το 2014, μαζί με όλα τα άλλα, παραλάβαμε κι ένα μεγάλο μύθο. Τον μύθο των μεγάλων έργων Λυμπέρη.» Τόνισε ακόμα ότι το 2014 παρέλαβαν έναν δήμο σε πολιτιστική χειμερία νάρκη, έναν δήμο με άδεια ταμεία και χρέη που άγγιζαν τα 18 εκ. ευρώ,  κληρονόμησαν  και το «πανωπροίκι» των 7,5 εκατομμυρίων για τις μελέτες των μισοτελειωμένων έργων.
«Η δικαιοσύνη αργεί, αλλά στο τέλος πάντα απονέμεται.! Το 2014 και το 2019, στις εκλογές, δικαιοσύνη απένειμε και θα απονείμει ο λαός. Αλλά κοντοζυγώνει η ώρα, που θα την απονείμει και το Έδρανο.»!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος, γήπεδο μπάσκετ, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος μίλησε ακόμα για το μεγάλο έργο της επεξεργασίας απορριμμάτων, για τις 12 παιδικές χαρές, για τα έργα οδοποιιας του Ταμείου Μολυβιάτη που λύνουν χρόνια προβλήματα στα χωριά και τους οικισμούς, για πλατείες και έργα ανάπλασης, για δίκτυα αποχέτευσης και ύδρευσης με 5 εκατομμύρια ευρώ, για την δημιουργία του Κέντρου Κέντρο Πολιτισμού Ήλιδας και για την νέα σχολή ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ της Αμαλιάδας.

«Φίλες και φίλοι,
Προχωράμε με Αλήθειες!
Κι έχω την τιμή να στέκουν στο πλευρό μου, άξιες και άξιοι υποψήφιοι, αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για το Δήμο.
Αυτές και αυτούς τους υποψήφιους, θα σας παρουσιάσω αμέσως, και γι’ αυτούς σας ζητώ προσωπικά να μην αφήσετε κανένα σταυρό να πάει χαμένος.
Στις 26 του Μάη, θα νικήσουμε!»
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot